SVAKI DAN IDETE U TOALET VIŠE OD 8 PUTA? POSETITE LEKARA!

09.12.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 810 | Autor: | 0

Iznenadna potreba za čestim mokrenjem, može biti znak su mišići u zidu bešike oslabljeniDa li mislite da previše često odlazite u toalet ili naprotiv, idete retko?
Jedan od uzroka ovog problema može biti tzv. aktivna bešika.
Prosečna osoba urinira 6-8 puta dnevno, ali je odlazak 4 do 10 puta normalan. Na učestalost uriniranja utiče mnogo faktora kao što su, na primer, starost, veličina bešike, količina tečnosti koju pijete i koliko uživate u alkoholu i kofeinu. Znači, ako pijete kafu kao vodu, to može objasniti vaše često „putovanje“ do kupatila.
Ako primetite međutim da ste počeli da odlazite u toalet češće nego obično, svakako se obratite lekaru.
Iznenadna potreba za čestim mokrenjem, čak i usred noći, može biti znak da imate aktivnu bešiku, što znači da su mišići u zidu bešike oslabljeni (signaliziraju potrebu za mokrenjem), čak i ako je količina urina u bešici mala. U ovom slučaju vam mogu pomoći Kegelove vežbe.
Drugi simptomi poput osećaja peckanja, infekcije, nelagodnost, koja nestaje posle mokrenja pokazuje na cistitis (to je sindrom bolova u bešici). Tačan uzrok ovog stanja još uvek nije poznat, niti postoji univerzalni lek koji će pomoći, ali svakako se obratite lekaru koji vam može pomoći.

U Biljnom centru Magično bilje možete nabaviti preparate koji vam mogu pomoći kod mnogih problema urogenitalnog trakta.

I još pogledajte:

NEFROVIT

830 RSD

URONEFROL

2000 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem