TEŠKO VAM JE DA UJUTRO USTANETE IZ KREVETA? OVO JE TEKST SAMO ZA VAS!

22.11.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 450 | Autor: | 0

Ako spadate u nemalu grupu ljudi kojoj buđenje predstavalja svakodnevni problem, olakšajte sebi primenjujući neke od ovih savetaSat zvoni, napolju duva košava, u stanu (i krevetu) je toplo i vama se ne ustaje. A morate. Evo kako to da uradite sa manje muke.
1.
Ako ne možete da se naterate da ustanete, probajte prvo da sednete. Iz ležećeg položaja pređite u sedeći i ostanite tako nekoliko minuta, zatim ustanite.
2.
Dok sednite ili ležite, počnite da razmišljate o hrani i kafi. Do njih možete doći jedino ako ustanete, a to može biti odlična motivacija. Ukoliko patite od nedostatka apetita, fokusirajte se na činjenicu da ćete biti dosta raspoloženiji ako pojedete bilo šta, čak i kriška hleba može da pomogne.
3.
Uključite alarm na telefonu i ostavite ga daleko od kreveta. Ovo će vas naterati da ustanete i ugasite ga, a zatim nastavite da hodate i spremate se za druge obaveze.
4.
Razvrstajte obaveze u danu i napravite jutarnju rutinu koje ćete se pridržavati svaki dan. Ovo će vas naterati da brže ustanete i završavate obaveze na vreme.
5.
Ukoliko se ne osećate dovoljno jakim da sve ovo probate sami, obratite se nekome za pomoć. Razgovarajte sa članom porodice, partnerom ili osobom s kojom delite stan. Nađite nekoga ko će sa vama popiti kafu ili popričati pre nego što ode na posao.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 10h-14h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem