HONDA KREMA POMAŽE ZGLOBOVIMA DA OSTANU ZDRAVI

20.11.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 875 | Autor: | 0

Novo u Biljnom centru, ruska Honda krema pomaže kod regeneracije hrskavice, smanjuje bol i olakšava pokretljivost zglobova


Zglobna hrskavica je prirodan amortizer, a habanje sloja hrskavice prirodan je proces koji se dešavaju u telu. Krema Honda pomaže da ublažite posledice oštećenja hrskavice.

Povećan pritisak na zglobovima (sport, višak kilograma), loša ishrana i genetske karakteristike zglobnih struktura faktori su koji utiču na ubrzano trošenje zglobne hrskavice.

Ako je sloj hrskavice tanji pokreti izazivaju nelagodnosti koje se manifestuju prvenstveno u leđima i zglobovima. Tada je potrebno hrsktavici nadomestiti materije neophodne za njenu izgradnju i obnovu.
Materija koja u tome igra ključnu ulogu je glukozamin, koji aktivira sposobnost tela da izgradi i obnovi vezivno tkivo, posebno hrskavicu.
Druga važna materija je hondroitin koji utiče na metabolizam kalcijuma i fosfora u kostima i hrskavici, i pomaže u očuvanju sposobnosti hrskavice da apsorbuje udare.

Sastojci u Honda kremi prijaju koži, prodiru kroz površinski sloj i omekšavaju je, povećavaju elastičnost, dobra su zaštita od ekstremnih temperatura.

Eterična ulja u sastavu kreme prodiru duboko u kožu, povećavajući efikasan transport hondroitina.

Redovna upotreba hondroitina i glukozamina, koje sadrži HONDA krema – Maksimum hondroitina i glukozamina, stimuliše normalne procese prirodnog obnavljanja hrskavice i poboljšava stanje zglobova i kičme.

Krema se nanosi 2-3 puta dnevno na problematična mesta i utrljavanjem masažnim pokretima do potpunog upijanja.

Honda kremu možete kupiti u prodavnicama Biljnog centra Magično bilje

Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem