USPEŠNA DIJETA MARAJE KERI

20.11.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 611 | Autor: | 0

Pevačica smršala više od 20 kilograma za manje od 3 meseca


Američka pevaćica Maraja Keri se tokom trudnoće sa blizancima, pre sedam godina, ugojila 30 kilograma. Osećala se zarobljeno u svom telu i zato je potražila pomoć stručnjaka.
Evo koje tri stvari je pevačica uradila da bi svoje telo vratila u savršeno stanje i izgubila preko 20 kilograma za samo 3 meseca:
1. Otišla je kod nutricioniste. Kao deo njenog programa, Kerijeva kaže da se savetaovala sa nutricionistom kako bi zajedno odlučili koliko kalorija dnevno bi trebalo da jede. Odluka je bila: 1.500. Takođe, postarala se da tokom dana jede više malih obroka, na svakih nekoliko sati.
2. Počela je da vežba 3 puta nedeljno. Zbog toga što je imala carski rez, vežbanje nije bilo opcija na samom početku. Dijeta je činila gotovo 90 odsto celokupnog režima. Ali kada je napokon došla do trenutka da može da počne da vežba, Maraja je krenula sa dugim šetnjama sa svojim psima.
3. Nije se merila. Umesto da se rukovodi brojem na vagi, Kerijeva je samo pratila kako se oseća. Probala je stare haljine i proveravala kako joj stoje, umesto da razmišlja o kilogramima.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem