SALATA UMESTO INDUKCIJE

23.10.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 156 | Autor: | 0

Picerija u Los Anđelesu u ponudi ima obrok koji navodno pomaže trudnicama da ubrzaju odlazak u porodilište


Američka glumica Hilari Daf se pridružila četi trudnica koje se okreću salati u očajničkom pokušaju da podstaknu porođaj.

"Salata" koja se pravi u Kajoti Pizza Cafeu u Los Anđelesu, jednostavna je mešavina romanske salate, potočarke, oraha i gorgonzole, sa balzamiko sirćetom.
Ali, već decenijama, na desetine žena tvrdi da je to stvar od koje je njihov vodenjak pukao – nekima samo četiri sata posle jela.
Svakog dana, u kafe dolazi najmanje 15 žena u poodmakloj trudnoći, i proždire svoj tanjir salte, sa parkiranim automobilom u pripravnosti - slično kao i 31-godišnja Hilari Daf.
Većina onih koji se kunu u salatu, veruju da tajna njene moći leži u mešavini bilja koje se dodaje u dresing, a to je porodični recept koji vlasnici Kajotija odbijaju da otkriju.
Iako ne postoji naučni dokaz koji podržava popularni mit da neke namirnice izazivaju porođaj, ginekolozi u Los Anđelesu preporučuju trudnicama ovu salatu u pokušaju da im daju nadu i olakšaju frustraciju.
Foto: Instagram

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem