AHCC JE LEK ZA HPV

09.10.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 619 | Autor: | 0

Takaši Fudžita, naučni saradnik japanske kompanije Amino Up, objašnjava principe delovanja jednog od najpoznatijih suplemenata na svetu


Takaši Fudžita, naučni saradnik japanske kompanije Amino Up, posetio je Beograd i bio gost naše kompanije Magično bilje, generalnog distributera ovog jedinstvenog suplementa za Srbiju. Fudžita, kao predstavnik jedinog proizvođača AHCC-a na svetu, objasnio nam je prednosti korišćenja ovog najistraživanjijeg dodatka ishrani.

Kome je AHCC prvenstveno namenjen?
- Preporučujemo AHCC svim pacijentima obolelim od kancera. U našim istraživanjima uočeno je da AHCC aktivira imunitet, ima antikancerogeni efekat, redukuje nuspojave hemoterapije, brani od infekcija i ima antidijabetsko dejstvo.
Takođe, AHCC se koristi zbog opšteg zdravstvenog stanja zdravih ljudi.

Koji od efekata hemoterapije AHCC neutrališe?
- Iako se hemoterapija smatra snažnim tretmanom, ona ima različite neželjene efekte, odnosno, pacijenti pate od mučnine, povraćanja, smanjenja apetita, poremećaja funkcionisanja jetre i smanjenja belih i crvenih krvnih zrnaca. AHCC ne samo da kontroliše ove neželjene efekte hemoterapije već i pojačava njeno dejstvo, kao i opšte stanje i kvalitet života pacijenata. Dokazano je da je vrlo korisna pacijentima da bezbolnije završe tretman.

Kako AHCC utiče na ćelije karcinoma?
- Kancer nastaje kao posledica smanjenog imuniteta i kao rezultat toga pojedine ćelije se menjaju u kancerozne ćelije. Može se reći da je rak bolest imunog sistema. U lečenju karcinoma neophodno je iz korena izlečiti devijacije u imunološkom sistemu. AHCC pojačava i jača imunološku snagu pacijenata i smanjuje broj ili uklanjanja ćelije raka regulisanjem rada čitavog imunološkog sistema pacijenta.

Kod kojih vrsta karcinoma je dokazano da je AHCC efikasan?
- Kod kancera debelog creva, karcinoma prostate, dojke, pankreasa i jetre... Osim toga, efekti AHCC-a zabeleženi su i kod drugih bolesti, kao što su oboljenja jetre, dijabetes, upale, visok krvni pritisak, hiperlipidemija i unutrašnja sekrecija.

Mnogo ulažete u istraživanja. Koliko ih je bilo do sada?
- Istraživanja smo sprovodili u saradnji sa preko osamdeset medicinskih ustanova u svetu, a radovi su objavljeni u više od sto naučnih publikacija.

Koja su najnovija istraživanja?
- Naše najnovije istraživanje odnosi se na delovanje AHCC-a kod HPV infekcija. HPV, ili humani papiloma virus, veoma je česta virusna bolest koja pogađa milione ljudi širom sveta. AHCC se više puta pokazao kao efikasan lek u lečenju HPV-a, što je naše poslednje istraživanje i potvrdilo.
Tagovi:

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem