PIJANO GROŽĐE UBLAŽAVA ARTRITIS

13.07.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 1414 | Autor: | 0

Dr Oz savetuje primenu recepta narodne medicine da grožđem i džinom


Stari narodni recept protiv bolova izazvanih artritisom postaje sve popularniji, tako da i ljudi koji pate od artritisa i zdravstveni radnici, uključujući i dr Oza, počinju sve više da obraćaju pažnje na ovo prirodno rešenje.
Za svoju emisiju dr Oz istražio je prirodne lekove koji olakšavaju bolove izazvane artritisom. Jedan od recepata preporučuje suvo grožđe natopljeno džinom.
Prema tvrdnjama dr Oza, smrekine bobice koje daju ukus džinu sadrže puno terpentina, a oni se koriste u mnogim receptima protiv upala. Suvo grožđe bogato je antioksidantima, B vitaminima, mineralima, gvožđem, kalijumom i kalcijumom, a poznato je i kao narodni lek za ublažavanje bolova.
Da biste pripremili ovaj prirodni lek, prebacite suvo grožđe u teglicu i prelijte ga džinom. Ipak, prvo proverite da li je džin pripravljen od smrekinih bobica - pogledajte nalepnicu na boci. Ostavite najmanje nedelju dana da grožđe upije džin i nakon toga prekrijte posudu. Svaki dan uzmite između 9 i 13 zrna suvog grožđa iz džina.
Uveren u delotvornost ove terapije, Lari Rajt osnovao je firmu za proizvodnju i distribuciju džinom natopljenih zrna suvog grožđa.
Prema navodima iz firme, pakovanje od pola kilograma je dovoljno za mesec dana. Rajt, koji ima 79 godina, tvrdi da ga je bol izazvan artritisom mučio godinama, sve dok nije probao tretman džinom i suvim grožđem. Nakon što su bolovi prestali, počeo je da deli svoje Pijano grožđe prijateljima i posao je krenuo. Rajt u grožđe dodaje cimet i med zbog protivupalnih svojstava i dobrog ukusa.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 10h-14h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem