20 KG MANJE ZA TRI MESECA

10.07.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 1510 | Autor: | 0

Leto je idealno vreme za radikalnu promenu u ishrani, voća i povrća ima u izobilju, a cene su pristupačneDa promenite izgled svoje figure i smršate može vam pomoći 90-dnevna dijeta.
Ova dijeta je laka i što je najvažnije, prijatan je metod za gubljenje težine.
U roku od 90 dana ponavljaju se 4 različita dana (uvek u nizu koji je naveden u nastavku). U zavisnosti od toga koje proizvode konzumirate, dani su podeljeni na:

Dani proteina
Na dan proteina jedete samo proteine, ali samo jednu vrstu: meso ili ribu ili sir i mlečne proizvode. Salate su obavezne. Za ručak možete pojesti komad hleba. Za večeru, prehrambeni obrok je isti kao za ručak, samo je porcija upola manja i ne možete jesti hleb.

Dani na povrću
Danas možete da jedete grašak, soju, pirinač, krompir. Preporučljivo je da uz ovo povrće jedete svežu salatu. Za ručak možete pojesti parče hleba, dok za večeru nije dozvoljen. Možete imati isti obrok kao za ručak samo manji.

Dani ugljenih hidrata
Za ručak preporučujemo testenine sa začinima ili picu sa paradajz sosom (naravno, bez mesa i sira), kolače (bilo kakve palačinke ali bez dodavanja jaja). Možete uzeti heljdu i druge žitarice. I najzanimljivije: za večeru je neophodno pojesti jedan kolač ili sladoled ili parče tamne čokolade.

Vitaminski dani
Možete jesti samo sveže i suvo voće. Dakle dozvoljeno je (2 jabuke, 2 pomorandže, 2 kruške, 10 urmi, 8 smokvi itd.).
Važno: Svakog 29. dana je dan detoksikacije. Možete piti samo vodu. Ovaj dan se mora nužno koristiti za voće (vitamine), a nakon detoksa sledi dan na proteinima. Tokom dijete imaćete samo tri dana detoksa tako da neće biti teško. Poslednji obrok kod ove dijete je do 20:00!


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 10h-20h
  subotom i nedeljom: 10h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem