MRŠAVITE BEZ DIJETE

05.06.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 459 | Autor: | 0

5 saveta kako da bez gladovanja skinete višak masnih naslagaGubitak težine je nekim ljudima vrlo težak zadatak i zbunjujuća zagonetka, ali ako uspete da aktivirate hormone za kratko vreme uspećete da bez dijete ubrzate metabolizam.
1. Jedite zasitnu hranu
Neka hrana nas jednostavno više zasiti od druge. Konzumiranje proteina povećava osećaj sitosti i pomaže ljudima da izgube na težini, ali tako da ne izgube mišićnu masu.
2. Izgradite mišićnu masu
Isti hormon koji povećava mišićnu masu kod bodibildera, kod vas može biti ključ za gubitak kilograma. Hormon testosteron prisutan je i kod muškaraca i kod žena, a njegov nivo možemo povećati dižući tegove. Što je viši novo testosterona, lakše skidamo kilograme, jer mišići sagorevaju masti. Ako nemate tegove, možete aktivirati ovaj hormon dok podižete dete, nosite 4 pune torbe namirnica ili paketa mleka iz automobila u kuhinju.
3. Ne preskačite doručak
Ujutro, vi bukvalno aktivirate hormone odgovorne za gubitak težine prekidanjem celonoćnog posta. Dok spavate, vaše telo sagoreva malo kalorija, srčani ritam i disanje su spori, metabolizam je usporen. Započnite dan proteinima biljnog porekla, kao i biljnim izvorima masti i ugljenim hidratima. Nemojte prekoračiti 800 kalorija i neka udeo ugljenih hidrata u obroku bude manji od udela proteina i masti.
4. Sagorevajte masti i dok sedite
Mali gubitak težine dovodi do smanjenja nivoa hormona štitne žlezde. Smanjenje ovih hormona dovodi do efikasnijeg metabolizma i dok odmarate, što vodi daljem gubitku težine. Dovoljno je da izgubite samo 5 kg, da biste aktivirali tiroidne hormone i nastavili da gubite kilograme.
5. Dobar san
Nivo hormona leptina zaslužnog za osećaj sitosti, zavisi i od toga da li spavate 6-8 sati svake noći. Ako nemate kvalitetan san, nivo leptina se smanjuje, pa ćete imati veću želju za hranom i energijom da biste nadoknadili manjak odmora.
6. Joga disanje
Fokusirano disanje koje praktikuju joga majstori, menja nivo hormona nadbubrežne žlezde odgovornih za mršavljenje. Studija u kojoj su istraživači tražili od učesnika da dišu kroz jednu nozdrvu dok drugu drže zatvorenu, 27 respiratornih ciklusa, ponavljajući ovo 4 puta dnevno tokom mesec dana, pokazala je da su učesnici ubrzali metabolizam i potrošnju kiseonika u toku odmaranja za 37%.
I još pogledajte:

PSILIJUM

530 RSD

SLIMFIT SIRUP

1053 RSD

EQUIGAL

650 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem