NARUKVICA SKIDA KILOGRAME

16.05.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 863 | Autor: | 0

Ekstremna metoda: elektrošokovi vas oslobađaju od loših navika


Novost u metodama mršavljenja je narukvica koja izgleda kao fitbit – fitnes narukvica - ali sa potpuno drugačijom namenom. Proizvođači narukvicu Pavlok opisuju kao pametan uređaj koji će vas „šokirati“ - odnosno imaćete osećaj kao „kada dodirnete džojstik nakon što ste brisali noge o otirač“.
Električni stimulans je pažljivo dizajniran tako da je dovoljno neprijatan, ali ne toliko jak da boli. Šok narukvica je CE/FCC sertifikovana i 10.000 korisnika je dokazalo da je sigurna i efikasna.
Pavlok narukvica se putem blututa povezuje sa aplikacijama i poseduje GPS sistem koji prati vaše kretanje. Elektrošokovi se mogu podešavati i možete ih “dobijati” u obliku vibracije ili zvučnog obaveštenja. Kad su u pitanju rezultati, stručnjaci kažu da ćete se loših osloboditi za samo 30 dana.
Dakle narukvica će vas “elektrošokirati” svaki put kada posegnete za slatkišima posle ponoći, kupite hamburger ili kada poželite da pošaljete poruku bivšoj ljubavi.
Narukvica košta 129 dolara i dostupna je online.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem