DRENAŽNA PIĆA ZA GUBITAK TEŽINE

AKTUELNO | Pregleda: 422 | Autor:

Oslobodite se celulita uz pomoć maslačka, zelenog čaja i grejpfruta


Da biste se oslobodili celulita, morate pokušati da jedete zdravu hranu, vežbate redovno i dodate određene napitke vašoj ishrani. Tako ćete ne samo smršati,već i pravilno detoksikovati organizam.
Celulit se formira na telu usled abnormalnih metaboličkih procesa. Da biste se oslobodile „kore narandže" morate da uspostavite određene procese u telu. Za tu svrhu će vam pomoći sledeći napici:

Čaj od maslačaka
Čaj od maslačka može učiniti prava čuda u borbi protiv celulita. Ovaj napitak pomaže telu da ukloni višak tečnosti i time pomaže da se otarasite nepotrebne vode. Da biste ga napravili, biće vam potrebna dva cvetića maslačka i 500 ml vode. Ubacite cveće u vrelu vodu i pustite da odstoji 15 minuta. Čaj se pije 2-3 puta dnevno 14 dana.

Zeleni čaj
Zeleni čaj uklanja toksine iz tela i poboljšava metaboličke procese. Osim toga, ovaj napitak smatra se jednim od najboljih antioksidanata. Pijte zeleni čaj između obroka ili ujutru pre doručka.

Voda sa sokom od grejpfruta
Grejpfrutova voda ne samo da se aktivno bori protiv celulita i poboljšava stanje kože, već pomaže da izgubite težinu. Zbog jedinstvenog sastava i ogromne količine vitamina C, grejpfrut može da smanji količinu masnog sloja i uspostaviti metaboličke procese.
Da napravite grejpfrut vodu, iscedite sok od jednog grejpa i razblažite ga sa jednom litrom vode. Pijte vodu tokom celog dana.Komentari