JUTARNJA KAFA KOJA ĆE VAS PODMLADITI

25.04.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 659 | Autor: | 0

Maska od kafe i mleka

Mnogima dan ne može da započne bez šoljice crne kafe. Taj magični crni napitak jutro jednostavno čini savršenim i pomaže vam da se u potpunosti razbudite i dobijete dodatnu dozu energije. Međutim, kafa može da bude i nešto više od pića.

Postoje različiti načini kako ona može da se iskoristi i među njima je efikasno lečenje i osveženje problematične kože. Za to su zaslužni antioksidansi, kojih upravo u kafi ima u izobilju.
Za razliku od drugih preparata, kafa je prirodan piling koji efikasno čisti vašu kožu i duboko prodire u pore. Nema potrebe da trošite novac na skupe proizvode za negu lica, jer korišćenjem ove maske postižete jednako efektne rezultate.

Neophodna su vam samo dva sastojka: kafa i mleko. Preporučujemo da koristite mleko sa manjim procentom masnoće. Priprema je jednostavna.
Napravite smesu spajanjem oba sastojka i promešajte da se sjedine:
Dobijenu pastu nanesite na lice. Kao i kod svake maske, izbegavajte predeo oko očiju. Ostavite da smesa na vašoj koži deluje oko 20 minuta. Za to vreme popijte vašu jutarnju dozu crne kafe ili još bolje čaj. Miris će delovati na sva vaša čula i opustiti vas, dok vam maska čisti lice i vraća mu hidrataciju.
Na kraju, isperite masku toplom vodom i krenite u novi dan osveženi i podmlađeni!

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net