ČUDOTVORNA RUSKA BILJKA: BOROVAJA MATKA

02.02.2018 | AKTUELNO | Pregleda: 2373 | Autor: | 0

Borovaja matka ruska je trava za koju mnoge žene širom sveta veruju da leči neplodnost i još četrdeset drugih boljki


Poznata je i pod imenom brdska materica, borovaja matka, koristi se za lečenje steriliteta, endometrioze, priraslica, policističnih jajnika, menstrualnih poremećaja ili bolnih menstrualnih ciklusa.
Borovaja matka se takođe koristi kao sredstvo protiv ženskih bolesti i neplodnosti u kineskoj, mongolskoj i japanskoj narodnoj medicini.
Koristi se za lečenje steriliteta, endometrioze, priraslica, policističnih jajnika, menstrualnih poremećaja ili bolnih menstrualnih ciklusa, fibroma, mioma, upale jajnika i ublažava sve druge upalne procese u urogenitalnom traktu, reguliše hormonalni disbalans. Posebno pomaže kod cistitisa, a delotvorna je i za zarastenje rana i lečenje hemoroida. Ova vekovna ruska biljka raste u Sibiru, Belorusiji i u Ukrajini.
Čak i mnogi ruski lekari odaju počast ovoj biljci i rado je preporučuju pacijentkinjama. Zauzvrat, Ruskinje su zatrpale forume svedočanstvima koliko im je ova travka pomogla i u mnogim slučajevima bila spasonosna. Evo nekih od njih:
- Borovaja matka je učinila čudo. Posle pobačaja suprug i ja smo sedam godina čekali bebu. Doktori nisu mogli da pomognu, a uzrok nije pronađen. Pila sam čaj od borovaje matke i u 37. godini postala majka prelepe devojčice... (Elena P.)
- Imala sam endometriozu i miome, lekari su predlagali operaciju... Pila sam čaj od borovaje matke i prilikom kontrole doktori su ostali u šoku - miomi su nestali, endometrioze nije bilo... (Olga S.)


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem