MIRAN SAN UZ KORU OD JABUKE

11.08.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 1016 | Autor: | 0

Umesto pilula pobedite stres i napetost čajem od svima omiljenog voća


Pre nego što posegnete za pilulama za umirenje, pokušajte da se oslobodite napetosti i stresa uz prirodna rešenja. Jedno je svima dostupna kora od jabuke.
Uzmite prstohvat suve kore jabuke i napravite dve šolje čaja. Stavite koru u kipuću vodu i kuvajte je u pokrivenoj posudi pet minuta. Pijte dve šolje ovog čaja uveče. Nije važno da li pijete topao ili hladan čaj, važno je da budete uporni i da ga redovno pijete svake večeri.
Možete koristiti koru bilo koje domaće neprskane jabuke. Ovaj čaj će vam pomoći da se izborite sa svim problemima vezanim za nerve i nesanicu. On pomaže ne samo kod psihičkih problema uzrokovanih oboljenjem nerava, već i u slučajevima zapaljenja nerava u raznim delovima tela. Čaj će učiniti da se osećate opušteno i smireno, uspavaće vas i osećaćete se manje razdražljivo.
Ako se suočavate sa ozbiljnim simptomima, anksioznošću i oštećenjem nerava, potrebno je da pored ovog čaja pijete i čaj od korena zdravca. Prstohvat korena zdravca prelijte sa decilitrom i po kipuće vode i ostavite da odstoji 10 minuta. Pijte ga rashlađenog svake večeri, gutljaj po gutljaj, u kombinaciji sa čajem od kore jabuke.
Redovna upotreba ovih čajeva može pomoći da se postigne rešenje problema koje smo naveli i donese mir u kući bez upotrebe štetnih i opasnih lekova za smirenje.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net