KAKO SLAVNE LIČNOSTI SKIDAJU KILOGRAME

19.08.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 732 | Autor: | 0

Dženifer Hadson gladuje, Keri Andervud zapisuje šta jedeSlavne žene mršavile su i dodavale kilograme, i naučile kojih se pravila moraju da se pridržavaju da bi bile u top-formi. Donosimo pet trikova poznatih lepotica.

1. Zapisuj sve što pojedeš
Pevačica Keri Andervud vodi dnevnik ishrane već dugi niz godina.
- To je jedini način koji mi pomaže da obratim pažnju na ono što jedem i donosim bolje odluke kod biranja hrane. Inače nikad ne bih znala kada da prestanem da jedem.

2. Pripremi se za napad gladi
Američka glumica i televizijska voditeljka Kendis Kameron Bur unapred planira obroke pa joj se nikad ne dogodi da mora da posegne za masnim ili kaloričnim zalogajem. U torbu uvek ubaci voćku, energetsku pločicu ili neku sličnu zdravu namirnicu. Zahvaljujući svojoj organizaciji u četrdesetim se našla u najboljoj telesnoj formi.

3. Ne odriči se grešnih zadovoljstava
Blejk Lajvli osim vežba sa privatnim trenerom i pazi šta jede. Ipak, nije se odrekla nepoželjnih namirnica, poput testenine sa sirom, ali 80 posto obroka je zdrava hrana, a ostatak “grešna zadovoljstva”.

4. Neka ti zdravlje bude na prvom mestu
Nikad nisam bila na dijeti, priznaje scenaristkinja i glumica Lena Dunam koja je počela da mršavi kad je odlučila da je vreme da pređe na zdrave navike. Ishrana i redovna vežba urodili su plodom.

5. Izbegavaj kasnu večeru
Kada je započela dijetu 2010. godine, pevačica Dženifer Hadson stanjila se za pet konfekcijskih brojeva. S broja 48 spala je na 38 i tu je ostala zahvaljujući rigoroznom načinu ishrane. Vrlo je oprezna u izboru hrane, a izbegava bilo kakve obroke u kasnim večernjim satima.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h
  nedeljom 9h-14h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net