SUPA ZA GLADAN MOZAK

06.08.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 608 | Autor: | 0

Recept Džejmsa A. Djuka, američkog botaničara, jednog od najvećih poznavalaca lekovitog bilja na svetu


- Mnoge bolesti zbog kojih se obraćamo savremenoj medicini mogu da se leče prirodno, lekovitim biljem, lekovitom hranom i drugim prirodnim lekovima, a ta lečenja mogu da budi sigurnija, manje skupa i čak delotvornija od tradicionalnih metoda - objašnjava dr Džejms A. Djuk, američki botaničar i vodeći svetski stručnjak za lekovito bilje, autor mnogih knjiga posvećenih lekovitom bilju. Prenosimo jedan njegov recept.

Biblijska supa za ishranu mozga:

Ova supa, napravljena u potpunosti od biljaka spomenutih u Bibliji, dobro čini svakom s Alchajmerovom bolešću. Mnogi sastojci su bogati holinom, jedinjenjem za koje mnogi istraživači veruju da je koristan za ljude koji su od nje oboleli. Sastojci koji se koriste za supu su ječam, vrg, cvetovi maslačka i zelen, bob, laneno seme, sočivo, makovo zrno, kopriva, orasi i sirova pšenica. Začinite supu nanom, ruzmarinom i žalfijom. To pomaže da mozak zadrži acetil-holin.

Više o Džejmsu A. Djuku pročitajte u rubrici Alternativna medicina

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem