OČISTITE BUBREGE ZA 15 DANA

12.07.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 2234 | Autor: | 0

Proso, pristupačna i jeftina žitarica, pomaže kod problema urinarnog sistema

Sve je više ljudi koji pati od kamena u bubregu. Lekovi koji se prepisuju lekovi pomažu kratkotrajno ili se pacijenti šalju na manje ili jače invazivne metodote posle kojih je period oporavka naporan i stresan.
Narodna medicina u ovom slučaju preporučuje proso kao sredstvo za čišćenje bubrege, eliminisanje peska i sluzi, uklanjanje sitnog kamenja iz bubrega i bešike, pomoć kod ženskih bolesti i cistitisa.

Uveče, 1 čašu (200 gr) prosa isperite u toploj vodi. Naspite u veću teglu (od 3 litre) i zalijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.
Ujutru ponovo promućkajte. Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. Izlijte tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kašu i pojedite je za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).
Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj sok treba piti 10-15 dana.

Rezultat: posle 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od peska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.
Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane.
Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega. Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodan način.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 8h-11h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem