ZATEGNITE KRITIČNE ZONE

07.07.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 863 | Autor: | 0

Vežba koja aktivira mišiće nogu i trbušnjake

Za ovu vežbu će vam biti potrebna pilates lopta. Samo jedan potez je dovoljan da aktivirate velike grupe mišića bez mnogo muke i to dok ležite. Suština je da ovu vežbu radite svakodnevno po nekoliko puta, a rezultati će biti vidljivi kroz par dana.
Ova vežba je praktično most sa podizanjem zadnjice i kukova, ali je 100 puta teža – zbog lopte. Njeno pomeranje će zatezati vaše tetive i cele noge, dok će aktiviranje trbušnjaka pružiti stabilnost i balans.
Vežbu možete raditi kod kuće, ali i u teretani, samo vam je potrebna pilates lopta.
Korak 1: Lezite na pod sa listovima naslonjenim na pilates loptu.
Korak 2: Podignite kukove, istovremeno rolajući loptu ka sebi, dok ne osetite da su vam stopala na njoj. Zatim je odgurnite polako, spuštajući kukove u prvobitan položaj. Ovo je jedno ponavljanje.
Vežbanje počnite sa 5-10 ponavljanja, a zatim povećavajte njihov broj svakim danom po 5 više. Na ovaj način ćete zategnuti stomak, celu zadnju ložu i zadnjicu. Budite uporne i ne odustajte, čak i ako je teško!


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem