DNEVNIK NAJDELOTVORNIJEG ČIŠĆENJA DEBELOG CREVA

19.06.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 934 | Autor: | 0

Savet dr Olge I. Jelisejeve, magistra medicinskih nauka i člana Međunarodne akademije integracije nauke i biznisa


Čišćenje debelog creva podrazumeva lekovite mikroklizme, koje svoje povoljno delovanje ispoljavaju tokom više dana, dok režim ishrane ostaje nepromenjen.
Evo kako čišćenje treba da izgleda:
Prvi dan: Pobrinite se da ispraznite debelo crevo prirodnim putem. Ako ne uspete, onda pokušajte sa klizmom. Važno je da se sve pročisti pre mikroklizme, a najbolje sat pre nje, dakle u 19-20 sati. U međuvremenu, treba pripremiti sledeći odvar: Čajnu kašičicu rosopasa preliti sa 200 ml (jednom šoljom) vode koja ključa, ostaviti da se kuva još tri minuta i da posle toga odstoji 20 minuta. Pustiti da se ohladi i procediti. U 21 sat uvesti klizmom ovaj odvar - proveriti da mu temperatura bude oko 36oC. Potrudite se da legnete i da što duže zadržite odvar u debelom crevu.
Drugi dan: U 20 sati napraviti mikroklizmu od 200 ml ključale vode sobne temperature. Istovremeno, isprazniti crevo. U 21 sat uvesti klizmom - u očišćen crevni trakt - 10 ml maslinovog, suncokretovog ili ulja pasjeg trna.
Potrudite se da zadržite ulje u debelom crevu što duže možete.
Treći dan: Usitniti jedan čen belog luka i preliti sa 200 ml ključale vode.
Posle toga, kad se voda prohladi, procediti je kroz dvostruku gazu. U 20 sati napraviti mikroklizmu sa ovim nastojem.
Četvrtog dana ponoviti postupak od drugog dana.
Peti dan: U 21 sat možete napraviti mikroklizmu sa rastvorom mumija. Materiju u veličini glavice šibice rastopiti u 200 ml tople, prokuvane vode. Rastvor koji se dobije treba da bude boje čaja srednje jačine. Ukoliko nemate mumio, posle četvrtog dana može se napraviti dvodnevna pauza, a onda se postupak ponavlja od prvog do četvrtog dana.
Ako čišćenje sprovodite sa mumiom, posle petog dana napravite trodnevni prekid. Dalje, ponavljati jedan od ova dva postupka sve do nestanka simptoma.Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem