MANUKA MED ZASLUŽAN ZA MOJU VITALNOST

07.06.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 1241 | Autor: | 0

Kristi Brinkli, slavna manekenka i u 64. godini izgleda kao dok je žarila i palila svetskim modnim pistama

Ova dama izgleda kao da joj godine ne mogu ništa, u sedmoj deceniji može da se pohvali izgledom dvadesetogodišnjakinje, a tajna se krije u njenoj specifičnoj ishrani… To nas je nateralo da se zapitamo: šta ona jede i kako održava tu neverovatnu figuru?
Recept za veči u mladost, po njoj, zove se - manuka med.
- U početku sam isprobavala veoma čudne dijete… od konzumiranja jedne vrste namirnice sve vreme, ili grepfruta pre svakog obroka - otkriva Kristi i dodaje:- Shvatila sam da jedino dobro balansirana ishrana daje dugotrajne rezultate.
Svako jutro ona obavezno počinje sa toplom vodom, limunom i manuka medom.
- To je trik koji sam ukrala od brojnih nutricionista i zagovornika zdrave ishrane - iskrena je Kristi i dodaje:
- Ovim čudesnim napitkom započinjem svako jutro - pre nego što pomislim na šolju jake kafe! Mislim da je manuka med zaslužan za moju vitalnost.
Kristi sebe opisuje kao fleksibilnog vegana, a to pripisuje činjenici da ne može da odoli italijanskim specijalitetima, kao što su mocarela i pasta. Dok je u Francuskoj, ne može da odoli parčetu kamamber sira. Ali ona nije pipnula komadić mesa od kada je imala dvanaest godina.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem