VRATITE ŠTITNU ŽLEZDU U NORMALNO STANJE

02.11.2020 | AKTUELNO | Pregleda: 7367 | Autor: | 0

Rezultati kliničkih istraživanja kojima je dokazana efikasnost preparata Endonorm kod širokog spektra bolesti tiroide zaštićeni su sa dva patenta Ruske Federacije

Ruski nehormonski preparat

Prema istraživanjama kompanije „Fitopanacea“ – albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize i normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva

Otkriće grupe najboljih naučnika i stručnjaka Rusije u oblasti biljne medicine, farmacije i botanike, zaposlenih u ruskoj kompaniji „Fitopanacea“, pripada svetskoj klasi inovacija. Pre deset godina ruski naučnici našli su novo, prethodno neistraženo hemijsko jedinjenje - albinin, koje ima tireotropnu i gonadotropnu aktivnost. Kasnijim hemijskim i farmakološkim istraživanjima ove supstance razjašnjeni su njeni mehanizmi delovanja i tačke primene u organizmu.
Na osnovu tog rada kreiran je originalan biopreparat Endonorm, koji nema alternativu na tržištu. To je tireotropni i gonadotropni preparat nove generacije sa maksimalnim terapijskim delovanjem.
Glavni aktivni sastojak ovog preparata je supstanca albinin, koja se vadi iz ekstrakta korena biljke bela steža (Potentilla alba L.) i upisana je u Crvenu knjigu (knjiga retkih i ugroženih vrsta biljaka) moskovskog, smolenskog, rjazanskog, lipeckog i drugih regiona Rusije. Bela steža je dobro poznata u narodnoj medicini Rusije i evropskim zemljama. Preparati od bele steže preporučuju se u tretmanu različitih bolesti, uključujući otklanjanje poremećaja rada štitne žlezde:
• hipotireoza (hipofunkcija),
• hipertireoza (hiperfunkcija, tireotoksikoza, Bazedova bolest),
• hronični tireoiditis (Hašimoto tireoiditis, akutni i subakutni tireoiditis),
• eutireoidna struma ( difuzna ili čvorasta),
• tiroidna hiperplazija.

Naučnici i stručnjaci kompanije „Fitopanacea“ razvili su agrotehnologiju uzgajanja bele steže, uz korišćenje organskih đubriva bez upotrebe pesticida. To je omogućilo masovnu preradu ove retke lekovite biljke. Treba napomenuti da je upotreba bele steže u farmaceutskoj industriji manjkava usled nedostatka ove biljke u prirodi.
Proizvodnja preparata Endonorm vrši se uz pomoć originalnih i unikatnih patentiranih tehnologija, što omogućava odličan kvalitet.
Napravljen je od mešavine suvih biljnih ekstrakata (bele steže, dvozuba, sladića) i praška od šećerne haluge. Zbog biohemijskih karakteristika, svaka komponenta Endonorm-a pojačava svoju aktivnost u tretmanu bolesti štitne žlezde i ženskog reproduktivnog sistema .
Prema istraživanjama kompanije „Fitopanacea“ - albinin, sastojak bele steže petoprsnice, utiče na proizvodnju tireotropnog hormona prednjeg režnja hipofize i normalizuje morfološku strukturu tireoidnog tkiva i vraća štitnu žlezdu u normalno euteroidno stanje.
Kiselina sladića (Glycyrrhiza glabra L.) normalizuje rad nadbubrežne žlezde, imuni i reproduktivni sistem, vraća hormonski balans organizma.
Iridoidi i fenilpropanoidi, koji se nalaze u dvozubu (Bidens tripartita L.), omogućavaju da se postigne maksimalni terapijski efekat u slučaju difuzne strume i hroničnog tireoiditisa.
Šećerna haluga (Laminaria saccharina L.), zahvaljujući jodu i mikro i makro elementima, normalizuje biohemijske procese u tkivima štitaste žlezde.
Kliničkim istraživanjima dokazana je efikasnost preparata kod širokog spektra bolesti štitne žlezde. Rezultati istraživanja zaštićeni su sa dva patenta Ruske Federacije.

8 razloga za Endonorm
1. Napravljen 100% od biljnih supstanci; bez dodatih hormona;
2. Zahvaljujući kliničkim istraživanjama ima višekomponentni sastav, što znači i široku terapijsku aktivnost (tireotropnu i gonadotropnu);
3. Obnavlja funkcije štitnjače - štitna žlezda počinje da proizvodi normalnu količinu tiroidnih hormona potrebnu za organizam;
4. Obnavlja morfološku strukturu (tkivo) štitaste žlezde - štitno tkivo se oblikuje u strukturnu formu i nestaju čvorovi;
5. Ne zahteva doživotnu upotrebu. Nakon uspešnog završetka ciklusa terapije - štitna žlezda samostalno proizvodi potrebnu količinu hormona;
6. Sposoban za korekciju funkcije štitne žlezde - i hipo i hipertireoze;
7. Efikasan kod bolesti koje nisu ranije reagovale na medicinske i konzervativne metode lečenja (hroničan tireoiditis, difuzna ili čvorasta struma);
8. Bezopasan za korišćenje - ne postoje značajni neželjeni efekti.
Optimalna doza i šema upotrebe preparata Endonorm bira se na osnovu dijagnoze, stanja štitne žlezde i trajanja bolesti.

Endonorm možete naručiti

1. Pozivom na jedan od sledećih telefona:

(+381-11) 328-35-07

(+381-11) 245-07-82

2. Slanjem porudžbine na e-mail info@magicnobilje.com sa svim potrebnim podacima

(ime i prezime, adresa, broj telefona, tačan naziv preparata i količina)

3. Putem sajta (registracijom i klikom na željeni preparat)

Dostava preparata se vrši u Srbiji putem City Express-a, odnosno putem Post Express-a u inostranstvu.

*Troškovi slanja preparata idu na teret naručioca.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 9h-20h
  subotom i nedeljom: 9h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem