PUNIJE USNE BEZ INJEKCIJA

14.02.2017 | AKTUELNO | Pregleda: 1039 | Autor: | 0

Pepermint, čili, kokosovo ulje, hajlajter...

Nije neophodno da se izlažete procedurama koje nisu bezbedne, poput injekcija, silikona ili brojnim vakuum aparatima koji će povećati volumen vaših usana. Pronašli smo načine da povećate svoje usne na prirodan način. Rešenje je privremeno, ali sasvim sigurno i bezbedno.

1. Pepermint ulje

Najlakši i najjeftiniji način da povećate usne je da koristite ulje peperminta. Ovo ulje pojačava protok krvi u usnama! Uzgred, možete dodati nekoliko kapi ulja u svoj sjaj za usne, onda će vam ovo „tajno oružje“ uvek biti pri ruci.

2. Čili ulje

Princip njegovog delovanja je sličan onom kod pepermint ulja. Čili ulje može biti hladno ili toplo. I ne brinite, nećete spaliti usne. N​aravno, koristite samo kap ulja, a ne celu flašu odjednom.

3. Kokosovo ulje i šećer

Ovaj domaći piling hrani usne, ravna površinu usana, a jačim pokretima možete povećati veličinu usana.

4. Ton + Olovka

Stari način: namažite usne puderom, tako da praktično postanu nevidljive, a zatim nacrtajte olovkom za usne konture, neznatno iznad prirodnih. Onda upotrebite karmin ili sjaj za usne.

5. Hajlajter

Nanesite hajlajter četkicom na pola puta od gornje usne ispod nosa i na vrhu. Vizuelno, hajlajter će povećati usne i učiniti ih punijim.

6. Očistite usne

Možda zvuči smešno, ali ovaj način funkcioniše ako perete usne četkicom za zube sa mint pastom. Efekat je sličan kao kada koristite pepermint ulje!

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem