ČOKOLADA KOJA UBLAŽAVA PMS

08.11.2016 | AKTUELNO | Pregleda: 702 | Autor: | 0

Sadrži 17 različitih biljaka sa švajcarskih planinakoji ublažavaju nezgodne simptome

Onaj period u mesecu je vreme kada svaka žena, od muke, posegne za čokoladom, a posle je grize savest. Ali, sada je napravljena magična čokolada koja ublažava simptome PMS-a
Švajcarac Mark Vidmen tvrdi da je napravio čokoladu koja ne samo da smanjuje menstrualne grčeve kod žena, već i podiže raspoloženje tokom PMS-a.
Radi se o čokoladi pod nazivom Frauenmond, što u prevodu znači “ženski mesec” koja navodno može da olakša bolove onih dana u mesecu.
– Ova čokolada sadrži 17 različitih biljaka sa švajcarskih planina, koje na telo imaju vrlo blagotvoran efekat – rekao je Vidmen, inače direktor kompanije “Chocolate Mit Herz”.
Kako kaže, telo se opušta tako što čokolada u mozgu podstiče lučenje serotonina. Zapravo, u pitanju je neka vrsta čokoladne aromaterapije.
Iako je posebno blagotvorna za žensku populaciju, Vidmen kaže da bez ikakvih neželjenih posledica ovu čokoladu mogu da konzumiraju i muškarci.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem