DA LI JE VAŠEM TELU POTREBNA DETOKSIKACIJA?

06.07.2016 | AKTUELNO | Pregleda: 524 | Autor: | 0

Teško ustajanje, višak kilograma, problemi sa varenjem...


Gomilanje toksina u telu će se pojaviti kad-tad. Pušenje, konzumiranje alkohola i teške, prerađene hrane sa visokim količinama zasićenih masti - sve utiče na sakupljanje toksina. Toksini mogu izazvati pojavu stresa i umora kod bilo koga.
Saznajte koji simptomi ukazuju na to da je vaše telo toksina i da mu je potrebno čišćenje.
1. Niste jutarnja osoba?
Ako se budite nakon više od sedam sati sna i osećate se i dalje umorno i usporeno - možete okriviti toksine. Organizam pokušava da ih izbaci što je brže moguće, što rezultira malom energijom, jer je izmoreno.

2. Naglo ste se ugojili?
Zdrava ishrana i redovna rutina vežbanja bi trebalo da budu dobar početak za gubljene na kilaži. Ako i dalje, pored svih napora, ne možete da smršate i naprotiv, gojite se, to može biti uzrok hormonskog disbalansa koji je prouzrokovan prisustvom toksina u telu. Ipak, ako imate jedete nezdravu hranu, bilo bi pametno promeniti takav način ishrane.

3. Neprijatan zadah
Redovno pranje zuba i čišćenje koncem su glavni načini da održite zube čistim i zdravim, kao i da zaustavite loš zadah. Međutim, eliminacija lošeg zadaha nekad zahteva više posla, ako je vaše telo puno toksinima. Neprijatan zadah može biti izazvan jer jetra ne može pravilno da se otarasi toksina. Takođe, loš zadah može biti uzrokovan mnogim drugim zdravstvenim problemima.

4. Problemi sa varenjem
Kada je telo puno sa toksinima, digestivnom sistemu, kao i drugim organima može biti otežana funkcija. Niste u mogućnosti da varite hranu tako efikasno i imate problema sa izbacivanjem otpada, što slabi imuni sistem. Ako se ovi simptomi zanemare ili se ne tretiraju duži vremenski period mogu dovesti do konstantnog umora.

Kakvo "čišćenje" vam je potrebno?
Ako ste se pronašli u nekom od ovih simptoma, bilo bi dobro da očistite telo od toksina na najbolji mogući način. Za početak, potpuno uklonite alkohol iz ishrane, kako bi se povratila potpuno funkcija jetre. Ishrana koja će vas očistiti uključuje avokado, grejpfrut, zeleni čaj, šargarepe i mnoge druge zdravije opcije. Vodite računa da imate odgovarajuću količinu fizičke aktivnosti i hidratacije na dnevnom nivou.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem