RAVAN STOMAK BEZ VEŽBANJA

13.05.2016 | AKTUELNO | Pregleda: 1062 | Autor: | 0

Trikovi koji će vam pomoći da smanjite obim struka


Sve više ljudi nema vremena za vežbanje i poseban režim ishrane zbog brzog načina života, ali i nedostatka vremena. Uporedo sa tim, sve je više žena koje su nezadovoljne svojim izgledom, jer nemaju malo više vremena da se posvete sebi.
Saznajte kako možete smanjiti stomak i učiniti ga ravnim, bez vežbi i naporne dijete.
1. Uvlačenje stomaka
Uvlačenje stomaka je odlična vežba za ravnanje stomaka. Jednostavna je, lagana, a opet trenirate mišiće. Pritom je možete raditi gde god hoćete i kad god hoćete - na poslu, dok se šetate, u prevozu. Uradite nekoliko setova vežbi po par minuta - držite stomak uvučenim, a zatim ga par minuta držite opuštenim. Vežbu možete raditi neograničen broj puta.
2. Više vode
Kao što verovatno i same znate, voda je najbitnija kakav god cilj da želite; bilo da hoćete da smršate skroz ili samo da popravite izgled stomaka, kao što je to u ovom slučaju. Kada se ne pije dovoljno vode, organizam je zadržava kako bi se hidrirao, pa se samim tim stomak povećava. Kada je dovoljno pijete, neće biti potrebe za tim, pa će vam i stomak biti ravniji. Potrebno je da dnevno unesete između 1,5 do 2 litra vode.
3. Kefir
Kefir je zdrava namirnica koja nastaje tako što se u kravlje (ili kozije mleko) stavi kefirna kultura (simbioza bakterija mlečne kiseline), a zatim se ostavlja dva dana u mleku. Tada mleko fermentira i nastaje ovaj ukusni napitak. Kefir je zdrav za creva i poboljšava njihov rad, što naravno utiče i na izgled stomaka. Najbolje je da ga pijete između obroka, a možete ga piti i ujutru i uveče - bitno je samo da ga ubacite u svakodnevnu ishranu.
4. Žvakanje hrane
Nisu nas džabe učili da minimum treba 30 puta da sažvaćemo hranu. Ovo pravilo je jako bitno, jer se na taj način u ustima hrana dovoljno razloži da ne stvara teskobu u želucu, odnosno, organizmu je lakše da je svari. Želudac se onda neće rastezati, pa će i stomak ostati ravan. Takođe, sa dužim žvakanjem, lepše ćete uživati u hrani i bićete siti nakon kratkog vremena (što je odlično i za kilažu).

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radno vreme
    radnim danima 10h-14h,
    subotom 8h-11h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem