ĐAVOLJA JABUKA PROTIV RAKA!

06.05.2016 | AKTUELNO | Pregleda: 2697 | Autor: | 0

Prirodni tretman ovim povrćem, srodnikom paradajza i patlidžana, u trajanju od 12 nedelja eliminiše bolest

Fitohemikalija iz patlidžana pokazala se vrlo lekovitom u čak 80 hiljada slučajeva karcinoma kože. Poznat pod imenom BEC5, ovaj ekstrakt otkrio je doktor Bil E. Čam, nakon što je čuo za lek narodne medicine australijskih poljoprivrednika.
Naime, oni su ga upoznali sa preparatom protiv raka, kojim su lečili stoku. Farmeri su na obolela mesta životinja nanosili topao oblog napravljen od semenki voćke poznate kao đavolja jabuka, latinskog imena Solanum linnaeanum. Ova biljka je deo porodice Solanacea, koja uključuje povrće poput paradajza i patlidžana.
BEC5 se veže za receptore na površini ćelije raka. Nakon što ekstrakt "prevari" ćeliju, dolazi do njenog pucanja pa je tako ćelija raka uništena, a njen sadržaj reapsorbuje telo.
BEC5 je pokazao svoju delotvornost u tretiranju više od 80.000 slučajeva raka kože. Naime, invazivni i neinvazivni nemelanomski karcinomi kože su vrste raka koje su lečene patlidžanom, a rak je u svakom pojedinačnom slučaju otišao u remisiju i nije se vratio. Stanovnici Australije, zahvaljujući ovoj fitohemikaliji, leče rak kože životinja na ovaj način već decenijama.
Naučnici ističu da BEC5 ubija ćelije raka, a ne šteti drugim zdravim ćelijama u ljudskom telu, pa se takođe može koristiti za lečenje keratoze, kao i pega na koži uzrokovanih suncem ili starošću. Aktinska keratoza u dosta slučajeva zapravo uzrok raka kože. Naime, preterano izlaganje suncu uzrokuje crvene mrlje koje su sastavljene od abnormalnih ćelija koje mogu da mutiraju u maligne i to u osnovnim ili nižim slojevima kože.
Još jedan čest oblik raka kože su rožnate ćelije karcinoma, a ovaj oblik kancera uzrokuje gotovo dve hiljade smrti godišnje. Ovo tkivo je u obliku bradavica i ima nepravilne ivice, ali ga je moguće lečiti ekstraktom patlidžana.
Materija iz patlidžana je pokazala uspešnost u preko 78 odsto slučajeva i to kad se nanosi osam nedelja, a korišćena je i u obliku kreme tokom 25 godina za potrebe kliničkih istraživanja u Australiji i Velikoj Britaniji.
Naučnici kažu da je ova krema imala stopostotani uspeh ako se koristi 12 nedelja, a nijedan rak kože nije vratio u narednih pet godina.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem