IZGUBILA SAM BEBU I NAPISALA NAJTUŽNIJU PESMU

20.10.2015 | AKTUELNO | Pregleda: 1102 | Autor: | 0

Slavne ličnosti oktrivaju kako su podnele gubitak deteta


Traumatično iskustvo gubitka nerođenog deteta ostavlja neizbrisiv trag na nesuđenu majku. O svom iskustvu govore Bijonse, Kristi Ali, Maraja Keri...

Bijonse
Nakon rođenja kćeri Blu Ajvi, Džej-Zi joj je posvetio pesmu u kojoj je spomenuo i spontani pobačaj koji je imala Bijonse.
Godinu dana kasnije, slavna 34-godišnja pevačica progovorila je o gubitku deteta. "Pre dve godine, bila sam trudna prvi put, čula sam otkucaje srca i to je bila najlepša muzika koju sam ikad čula u životu. Birala sam imena, zamišljala kako će mi izgledati dete... Osećala sam se vrlo majčinski. Otišla sam u Njujork na pregled i nije bilo otkucaja srca. A samo nedelju dana ranije, bila sam kod doktora i sve je bilo u redu. Otišla sam u studio i napisala najtužniju pesmu ikad. To je bila prva pesma na mom novom albumu. I to je bila najbolja terapija za mene, jer to je bilo najtužnije iskustvo kroz koje sam prolazila u celom životu", rekla je slavna pevačica.

Nikol Kidman
Poznata glumica javno je pričala o spontanom pobačaju kad se razvodila od Toma Kruza, a u intervjuu za Veniti fer priznala je da je već ranije izgubila bebu.
"Čim smo se Tom i ja venčali, htela sam decu. Rano smo izgubili bebu i to je bilo vrlo traumatično. A tada smo odlučili da uvojimo Belu", rekla je 48-godišnja Nikol koja je s Tomom uvojila dvoje dece, sada 22-godišnju Izabelu i 20-godišnjeg Konora, a u braku s pevačem Kitom Urbanom rodila je kćeri Sandej (7) i Fejt (4).

Gvinet Paltrou
43-godišnja glumica u intervjuu za Mejl on sandej priznala je da je bila trudna treći put, ali je imala spontani pobačaj.
"Deca su me celo vreme molila da imam još jedno dete. I nekako sam pomislila da bih mogla imati još jedno. Nedostaje mi moje treće dete. Razmišljam o njemu. Imala sam jako teško iskustvo kad sam bila trudna s trećim. Nije uspelo i skoro sam umrla. I pomislila sam: Jesam li zadovoljna ovako ili bismo trebali da pokušamo ponovo?", priznala je mama dvoje dece, 11-godišnje Epl i 9-godišnjeg Mozesa.

Maraja Keri
Pevačica je ispričala kako su, sad već bivši, suprug i ona na odmoru saznali da su izgubili bebu.
"To je bio šok za oboje i ovo iskustvo odvelo nas na vrlo mračno i teško mesto. Kad se to dogodilo... nisam ni mogla ni sa kim da pričam o tome. Nije bilo lako", priznala je 45-godišnja mama 4-godišnjih blizanaca Morokana i Monro.

Kirsti Ali
Poznata glumica imala je spontani pobačaj 1990, za koji smatra da je bio krivac za njenu dugogodišnju borbu s kilogramima.
U svojoj knjizi napisala je: "Kad bebe više nije bilo, nikad to nisam zapravo prebolela. Nije ni moje telo. Pa sam bila uverena da je bilo još trudno i nakon devet meseci krenulo mi je mleko iz dojki. Još sam bila debela, još sam tugovala, i upravo tada mi je bilo rečeno da postoji velika šansa da nikad neću moći da imam decu. Debela, bez dece, s vrlo malo nade da ću imati decu... tada sam se počela da se gojim ".
Glumica je s bivšim suprugom usvojila dvoje dece, sada 23-godišnjeg Vilijama i 21-godišnju Lili.

Selin Dion
U razgovoru sa Oprom Vinfri o svojoj borbi s neplodnošću i neuspelim pokušajima izvantelesne oplodnje, Selin je izjavila:
"Rekli su mi da sam trudna, a za nekoliko dana, da više nisam. Nismo želeli da se osećamo kao da igramo jo-jo. Trudna sam, nisam trudna. Trudna sam, nisam trudna. Nismo hteli tako. Ali imala sam spontani pobačaj... Nisam nikad odustala. I mogu reći da je bilo fizički i emocionalno iscrpljujuće", ispričala je 47-godišnja pevačica, mama 14-godišnjeg Rene-Čarlsa i 4-godišnjih blizanaca Nelsona i Eidija.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem