KAKO SE POZNATE DAME BORE SA KANCEROM DOJKE

11.09.2015 | AKTUELNO | Pregleda: 719 | Autor: | 0

Kajli Minog, Anastasia, Sintija Nikson, Kristina Aplgejt...


Kajli Minog
Kada je bila na vrhuncu karijere, australijskoj pop pevačici je bio dijatnostikovan rak dojke. Bilo je to u maju 2005. godine u vreme turneje "Showgirl". Prošla je kroz iscrpljujuće hemoterapije, a želja za muzikom davala joj je snagu.

Šenon Doerti
Brenda iz serije "Beverly Hills" u martu ove godine je otkrila da boluje od raka dojke. Preglede je redovno obavljala dok joj menadžer nije otkazao zdravstveno osiguranje - tada se i razbolela. Postoji mogućnost da će morati da se podrvgne hemoterapiji i mastektomiji.

Anastasia
Pevačici je bolest prvi put potvrđena 2003. godine. Tada joj je odstranjen deo leve dojke a išla je i na hemoterapiju. Rak joj se vratio deset godina kasnije, tada se odlučila na dvostruku mastektomiju.

Kristina Aplgejt
Keli iz "Bračnih voda" obolela je od raka 2008. godine. Pet nedelja nakon saznanja radila je, a da niko nije ni znao da je bolesna. Kancerogene ćelije su pronađene samo u levoj dojci, ali ona je odlučila da odstrani obe jer nije želela da rizikuje da joj se bolest vrati.

Šeril Krou
I ova je pevačica za bolest saznala uoči turneje - 2006. godine koju je potom morala da otkaže. Nakon minimalno invazivne operacije potpuno se oporavila, ali samo dve godine posle dojagnostikovan joj je dobroćudni tumor na mozgu, koji ne želi da operiše.

Sintija Nikson
Glumici koja se proslavila kao Miranda u seriji "Seks i grad" otkriven je rak 2006. godine. Kako bi izbegla invaziju novinara i fotoreportera u bolnici, odlučila je da u tišini pobedi bolest. Danas je portparol organizacije za sprečavanje raka dojke.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net