UMESTO VIJAGRE MEDITERANSKA ISHRANA

13.02.2015 | AKTUELNO | Pregleda: 1567 | Autor: | 0

Funkcije krvnih sudova mogu se vratiti prihvatanjem zdravog stila života


Zaboravite male plave pilule. Muškarci koji imaju problem u krevetu jednostavno treba da se okrenu mediteranskoj ishrani, i jedu ribu, salate i maslinovo ulje uz čašu crvenog vina.
Grčki kardiolog Atanasios Angelis tvrdi da bi ovakva ishrana mogla da izmeni živote muškaraca koji se muče s impotencijom. On tvrdi da je njegovo istraživanje pokazalo da konzumiranje mediteranske, zdrave ishrane čisti krvne sudove, posebno uske kakve se nalaze u penisu i koji su ključni za mušku akciju u krevetu, prenosi Dejli mejl.
Dr Angelis, stručnjak za erektilu disfunkciju u Hipokration bolnici u Atini, izjavio je ovim povodom: "Mediteranska ishrana jako je poznata kao zdrava i povezuju se sa dugovečnošću, dobrim zdravljem, i manjim šansama za oboljevanjem od karcinoma i bolesti krvnih sudova". On je dodao i da bi problemi s postizanjem erekcije mogli ukazivati na puno veće zdravstvene nevolje koje slede, jer su krvni sudovi u penisu izrazito osetljivi prema onome što se događa u ostatku tela.
Prihvatanje zdrave ishrane može preokrenuti umerene tegobe erektilne disfunkcije, tvrdi dr Angelis. Dobro bi došlo i više vežbanja. "Tablete nadoknađuju materije koje telo ne može da proizvede, zbog lošeg zdravlja krvnih sudova. Ali ako možemo povratiti funkcije krvnih sudova prihvatanjem zdravog stila života, možemo preokrenuti bar prve faze bolesti, bez lekova", objašnjava Angelisi i preporučuje unos puno žitarica, voća i povrća, salata, orašastih plodova, maslinovog ulja, ribe i mesa živine. Jednom nedeljno dozvoljeno je crveno meso i maksimalno dve do tri male čaše crvenog vina dnevno.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-18h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem