DIJETA 80/20 - HIT U HOLIVUDU

12.12.2014 | AKTUELNO | Pregleda: 1970 | Autor: | 0

Slavne zveze poludele za novim režimom ishrane


Novi hit u Holivudu, 80/20 princip, u suštini nije tipična dijeta nego promena načina ishrane koja može dovesti do značajnog gubitka kilograma. Osobe koje su već isprobale druge stroge dijete tvrde da ih ova nova pravila uče umerenosti i ravnoteži, konceptu koji ne postoji u brzim dijetama.
Kod primene sistema 80/20, imate mogućnosti normalnih izlazaka s prijateljima na svečane večere, kada možete da zgrešite birajući kaloričan meni. Bitno je da se pridržavate principa da
80 posto vremena (obroka) morate biti usmereni na zdravu ishranu, a u 20 posto slučajeva imate slobodu uživati u čemu god poželite.
Ako se pribojavate da nećete uspeti da preračunate procente, Holivud pruža dodatni motiv kroz niz pozitivnih iskustava. Tako, na primer, lični trener Džesike Albe tvrdi da je princip 80/20 ključ izgleda slavne glumice, i nije ga teško sprovesti.
Supermodel Miranda Ker takođe je objasnila da je 80/20 učinio čuda za njen odnos s hranom, i da više ne oseća nikakvu grižu savesti kad 'vara'. "Hrana je moj prijatelj, a ključna je doslednost. Verujem da je sve što je umereno najbolja opcija", napominje Miranda.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem