MIRANDA KER VITKA UZ KOKOSOVO ULJE

13.11.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 2134 | Autor: | 0

Foto model liniju održava jogom, meditacijom, džogingom i specijalnom dijetom


Tridesetogodišnja Miranda Ker godinama je jedan od najplaćenijih svetskih top-modela. Savršenu liniju održava vežbama i specijalnom dijetom.
- Trčanje je ključno. Sve modele podstičem da trče, bez obzira na to da li su vitke ili imaju koji kilogram viška - kaže Mirandin lični trener Džastin Gelband. Prema njegovim savetima, Miranda trči tri do pet kilometara jednom ili dvaput nedeljno.
- Miranda i ja odlazimo na stazu za trčanje i trčimo otprilike 2,5 kilometra. Pri kraju staze hodamo, predahnemo minut-dva i trčimo nazad.
Osim vežbanja pod nadzorom ličnog trenera, Miranda praktikuje jogu u sklopu budističke religije. Njena religija joj nalaže da ujutru i uveče pevuši verske pesme i meditira. Samo vežbanje imalo bi ograničenog učinka kad ne bi bilo upotpunjeno zdravom ishranom. Miranda najviše jede sveže voće, povrće kuvano na pari i ribu. Četiri puta dnevno konzumira kokosovo ulje tako što sipa po jednu kašičicu u čaj, salatu ili u kuvanu hranu. Kokosovo ulje joj, kaže, pomaže da održi čistu kožu, sjajnu kosu i vitku figuru.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem