PETSI KENSIT OD RANE MENOPAUZE „GUBI RAZUM“

18.10.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 1683 | Autor: | 0

Glumica se izborila sa dva tumora – na jajniku i pankerasu

Britanska glumica Petsi Kensit je izenadila mnoge gledaoce mrmljajući odgovore u toku emisije „This Morining“ i vidnom nervozom. Kasnije je, međutim, objasnila o čemu se radi: to su simptomi njene preuranjene menopauze.

- Suše mi se usta i znojim se. Ne mogu da kontrolišem svoje emocije. Ako plačem, to ne znači da sam tužna, nego da su moje emocije jednostavno isplivale na površinu – kaže Petsi.

Ranije ove godine, doktori su otkrili dva tumora kod Petsi – jedan na jajniku i jedan na pankreasu – pa je morala da prođe kroz hitnu histerektomiju i hormonsku terapiju. A to je dovelo do toga da njena menopauza počne u 45. godini, pošto joj je od tada dato da uzima zamenu za estrogen, progesteron i testosteron.

- Kada sam se probudila jutros, osećala sam se prestrašeno. Bila sam u bezbroj emisija, ali mi je sad bilo teško, jer trenutno nisam svoja. U nekim trenucima samo mi nešto škljocne u mozgu i izgubim tok misli. Odem u prodavnicu da kupim jednu stvar, a izađem sa nečim što nije ni slično onome po šta sam došla. Sada mi je smešno, ali je zaita teško, jer se, između ostalog, u poslednje vreme često pitam „Da li sam sada manje ženstvena?“ – otvoreno je priznala Petsi.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem