ISPOVEST VIKTORIJINOG ANĐELA

06.09.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 2155 | Autor: | 0

Prisilili su me da smršam u 16. godini

Ani Vialicina, supermodel Viktorijas Sikrit, koja je u svetu modelinga poznata kao Ani V, svedočila je o tome kako je bila prisiljena da smrša u 16 godini.

- Rečeno mi je da moram da smršam kad sam imala 16 godina, a nijedno dete to ne treba da iskusi - rekla je Avi V u Njujorku, u diskusiji koja je za temu imala zakonsku odredbu kojom bi bila zaštićena prava mlađih od 18 godina prilikom rada u modnim agencijama. Ovu zakonsku odredbu još samo treba da potpiše guverner Njujorka.

Prelepa plavuša i top model otvoreno je govolila o izazovima sa kojima je morala da se suoči kada je kao tinejdžerka ušla u modnu industriju.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka ispričala je kako je došla iz malog ruskog sela u Njujork kada je imala 15 godina kako bi se okušala u karijeri modela. Bila je prisiljena da smrša i bude vitka i to je uzelo svoj danak.

- Morate imati stav, jer nećete opstati u ovom poslu ako ste glupi – kaže Ana, koja zbog svog prethodnog iskustva, želi da pomogne mladim devojkama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

– Kada pogledam unazad i vidim sa čime sam se sve izborila, poželim da je i tada postojao zakon koji bi zaštitio mlade modele ili bar organizacija starijih i iskusnijih modela koja bi se zauzela za mlađe i podržala ih - napomenula je Ana V.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem