MADONA, PRESTANI DA PRČKAŠ PO LICU

03.06.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 912 | Autor: | 0

Pevačica je nakon poslednjeg nastupam zasuta ovakvim porukama na društvenim mrežama

Ožavaoci su ostali zaprepašćeni kad se Madona popela na binu. Lice joj je bilo natečeno i podbulo kao da su je izbole pčele, a sve zahvaljujući botoksu, raznim filterima i estetskim zahvatima. Na koncertu na londonskom stadionu Twickenham isticala je koliko je važno da žene budu samostalne, snažne i svoje bez obzira na mišljenje drugih. Njeni obožavaoci su uprkos motivacijskom govoru zaključili da je njoj samoj, sa druge strane mišljenje drugih veoma važno.
- Šta je to uradila od sebe?! Izgleda kao žabac! Ovaj put stvarno je preterala - neki su od komentara koje je pevačica dobila na Twitteru.
- Madona, molim te da prestaneš da prčkaš po licu. Nekad si bila tako lepa, a pogledaj se sad! Izgledaš isuviše čudno - napisao je jedan obožavalac na društvenoj mreži.
Svi su se složili da je licemerno što Madonna govori ženama da je važno da budu ono što jesu kad se sama trudi da bude nešto što više nije niti će ikad više biti - mlada. Zameraju joj što konstantno zagovara neke prirodne metode, a sama je zavisna od estetskih zahvata, novih tretmana i raznih metoda pomlađivanja.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem