VEŽBE GVEN STEFANI ZA RUKE I STOMAK

17.05.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 2182 | Autor: | 0

Pevačica diže tegove, izvodi kardio-vežbe i redovno trči ili pešači


Gven Stefani, poznata po izvođenju sklekova usred koncerata, privlačna 43-godišnja pevačica i modna dizajnerka ne krije da se intenzivno trudi da ostane vitka, snažna i u formi. Kad govori o svom režimu vežbanja i ishrane, Gven ne želi da daje lažne nade da za izgled poput njenog nisu potrebne žrtve.
- Moram da se mučim da bih imala ovo poželjno telo. Nema tajne. Potrebno je jesti zdravo, vežbati i podvrgavati se mukama - rekla je nedavno Stefani za reviju Harper's Bazaar. Gven, koja ima dvoje dece s rokerom Gevinom Rosdejlom (46), kaže da je strog režim vežbanja ključan za odličan izgled i dobro duševno stanje.
- Vežbam pet dana nedeljno. Ne mogu da zamislim da propustim vežbu. Volela bih da živim bez pravila i jedem šta mi padne na pamet, ali sam tokom godina spoznala da sam vrlo razočarana ako ne mogu da obučem ono što želim. Ako se raspustim i pojavim na pozornici kad nisam u najboljem izdanju, nisam nimalo srećna. Žestoko sebi onda prigovaram zbog toga.
Gven, koja pozira isključivo sa platinastom kosom i upečatljivom šminkom u stilu svoje ljubimice Marilin Monro, priznaje da je dobar izgled ključan za njeno samopoštovanje.
- Uvek sam bila devojka koja je volela da se lepo oblači. A šminkam se bar dvaput dnevno - otkrila je novinaru.
Gven radi sa vrhunskim ličnim trenerom Gunarom Petersonom, koji se brine i o J.Lo i Anđelini Džoli. Po njegovim uputstvima, Gven diže tegove, izvodi kardio-vežbe i trči ili pešači u blizini svog doma, obično ujutro. Gunar kaže da je ključ njenog sjajnog izgleda i zdravlja - vežbanje, dijeta i hidriranost.
- Potrebno je mnogo vode i sna da se oslobodiš viška telesnih masnoća.
Gunar Peterson savetuje kako oslabiti pred leto:
- Najbolja vežba je dizanje rukama na prečki. Uhvati prečku sa malo razmaknutim rukama i podigni se. Kad ti mišići postanu umorni i bolni, promeni hvat i odmakni ruke jednu od druge. Potom nastavi da se dižeš.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem