A KOLIKO SI IH IMALA DO SAD...

15.05.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 1393 | Autor: | 0

Partneri najčešće lažu o broju seksualnih veza i razlozima raskidaIako je dve trećine ispitanika svesno da laganje partnera izaziva svađu, kada se nađu u situaciji da s partnerom pričaju o bivšima, i žene i muškarci skloni su prikrivanju istine. Stvaran broj seksualnih partnera muškarci množe s tri, a žene umanjuju pa ga dele s tri, prenosi Daily Mail neke od zanimljivijih rezultata istraživanje kojim je ispitivano ponašanje partnera nakon raskida.
Čak polovina ispitanica priznala je da su baš o broju bivših lagale partnera, a naučnici su otkrili da je to jedna od najčešćih laži koje izreknu svojim novim, boljim polovinama...
Najčešći razlog za ovu laž je pokušaj zaštitite ega i osećanja, ali ima tu i sebičluka, pa tako 55 posto žena priznaje da to rade kako bi se partnerima - više svidele.
Ne laže se samo o broju partnera, već i o načinu i razlogu prekida, godinama, poslu, veličini grudi, težini i finansijama.

Top deset najčešćih laži:
1. Broj seksualnih partnera - 52 posto
2. Razlozi prekida s bivšim partnerom - 38 posto
3. Novac potrošen na odeću - 33 posto
4. Posao - 28 posto
5. Finansijska situacija - 25 posto
6. Godine - 18 posto
7. Varanje - 16 posto
8. Kilogrami - 12 posto
9. Veličina grudi - 9 posto
10. Prirodna boja kosa - 5 posto

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem