SA ČETVRTOG PORODJAJA PRAVO U BIKINI

26.04.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 1080 | Autor: | 0

Tori Speling pokazala čeličnu volju i za 8 meseci smršala 23 kilograma


To se zove volja! Nakon četvrtog porodjaja Tori Speling, zvezda kultnog tinejdž blok bastera Beverli Hils 20210 iz 1990-tih, smelo je pozirala u bikiniju.
Tori je morala zbog rizične četvrte trudnoće strogo da miruje četiri meseca, što je rezultiralo nakupljanjem dodatnih kilograma. Ipak, samo osam meseci nakon porodjaja uspela je da se oslobodi 23 kilograma viška.
Kako je izjavila, tokom neplanirane trudnoće prošla je kroz pravi pakao. Zbog placente previe, stanja u kojem je placenta pomerena što može dovesti do teških krvarenja i biti opasno i za majku i za dete, Tori je morala da miruje. Za to vreme dodala je 13 kilograma, koji su se 'nadovezali' na prethodno nakupljenih 10 viška stečenih tokom ranijih godina.
'Poslednje o čemu sam razmišljala bio je izgled', izjavila je 39-godišnja glumica i dizajner za Us Weekly. Šok joj je bio i hitna operacija tri nedelje nakon porodjaja, zbog koje još uvek ne sme da radi trbušnjake i druge vežbe koje opterećuju trbušne mišiće.
Uprkos svemu tome, Tori je uspela da steše liniju zdravom ishranom i plivanjem, tako da sada 167,5 cm visoka zvezda ima 52 kilograma i izgleda odlično.
Svoju novu liniju ponosno je pokazala pozirajući u bikiniju za časopis US Weekly, dok u ruci drži najmlađeg sina Fina, a pored nje stoji 18-mesečna kćerkica Hati.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem