DEPRESIJA U FARMERKAMA

09.04.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 783 | Autor: | 0

Kada su loše volje dame, da ne bi privlačile pažnju, biraju neuglednu garderobu

Iako su žene u stanju da sate i sate provedu ispred ormana isprobavajući različite modne kombinacije, naučnici su utvrdili da izbor garderobe najčešće zavisi od našeg raspoloženja.
Postoji takozvana „srećna“ odeća, koju nosimo kada se dobro osećamo i koju čine odevni predmeti živih boja, dobrog kroja koji ističe figuru, izrađeni od kvalitetnih materijala.
Kada smo neraspoloženi uglavnom biramo farmerke, uz široku majicu. Ovo posebno važi za pripadnice nežnijeg pola.
- Depresivnoj osobi svejedno je kako je obučena i kako izgleda. Kada se osećaju loše, žene ne žele da privlače pažnju na sebe – objašnjava psiholog Karen Pajn.
Način na koji se oblačimo ne ostavlja samo utisak o nama na druge, već i utiče na to kako sami sebe vidimo. Žene koje se osećaju srećno i raspoloženo spremnije su da eksperimentišu sa odevnim kombinacijama.
- Baš zato, kad god se osećaju depresivno, žene treba da biraju svoje „srećne“ kombinacije, jer bi na taj način sebi podigle samopouzdanje i vratile osmeh na lice - savetuje Pajnova.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem