GVINET PALTROU IZGLADNJUJE DECU

15.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 3358 | Autor: | 0

Njena porodica ne jede hleb, testeninu, žitarice, beli pirinač...


Glumica Gvinet Paltrou (40) poznata je po dobroj liniji o kojoj vodi računa još od svoje 20 godine. Izbegava testeninu, hleb i pirinač, jer smatra da sadrže sastojke koji nisu zdravi. Redovno drži makrobiotičke dijete i tako pokazuje svojoj deci na koji način se zdravo hrani i izgleda.
U svom novom kuvaru „To je dobro“, koji će objaviti sledećeg meseca, Gvinet je posvetila celo poglavlje žitaricama prema kojima ima veoma skeptičan odnos.
- Svaki nutricionista i lekar će vam reći da je teško navići telo da funkcioniše bez glutena. Srećni su oni koji su alergični ili netolerantni na gluten. Moja porodica ne jede hleb, testeninu, žitarice, beli pirinač, izbegavamo unos ugljenih hidrata - kaže Gvinet.
Nutricionista Ivon Vejk, smatra da Gvinet preteruje u svojim drastičnim dijetama i načinu ishrane, jer tako može povrediti svoju decu koja su, takođe, podvrgnuta njenom režimu.
- Mislim da to nije dobra ideja, videla sam slike njene dece i jako su mršava. Njihovom mozgu su potrebni ugljeni hidrati kako bi bolje funkcionisao. To je isto kao da ne doručkuju svakog jutra, a potrebna im je snaga kako bi bili kao ostala deca. Ne bi smela da ih tera da se odreknu toliko hrane bez stručnog medicinskog saveta - napominje Vejk.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem