GVINET PALTROU PRIZNALA DA JE PANIČILA ZBOG GLAVOBOLJE

13.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 1185 | Autor: | 0

- Mislila sam da ću umreti, izavila glumica po izlasku iz bolniceJednog sunčanog poslepodneva u Londonu, u proleće 2011. godine pomislila sam da ću umreti. Upravo sam poslužila ručak u bašti svoje kuće. Imala sam osećaj da ću se onesvestiti, nisam mogla da kontrolišem misli, osetila sam žestok bol u glavi, nisam mogla da govorim i činilo mi se da ne mogu da dišem. Bila sam uverena da je to moždani udar, napisala je Gwyneth Paltrow u svom novom kuvaru 'It’s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great'.
Uplašenoj glumici lekari su rekli da je reč o jakoj migreni i napadu panike, a utvrdjena je i teška anemija kao i manjak vitamina D. Savetovali su joj da promeni režim ishrane zbog čega je prestala da konzumira kafu, jaja, šećer, školjke, krompir, pšenicu i meso.
Supruga Chrisa Martina, frontmana grupe Coldplay, potom se s porodicom podvrgla testiranju na alergije i napisala svoj drugi kuvar nakon prve knjige 'My Fathers Daughter' iz 2011. godine.
- U mom domu su svi netolerantni na gluten, mlečne proizvode, kokošja jaja i mnoge druge namirnice, objavila je u knjizi Gvinet Paltrou


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem