CVET U BUKETU OTKRIVA KARAKTER DARODAVCA

07.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 5531 | Autor: | 0

Narcici otkrivaju tvrdice, poljsko cveće romatičara u dušiCveće kao nezaobilazan sastojak ljubavi i romantike, do izražaja najviše dolazi baš za Dan žena. Oko 99 procenata žena zaista voli da dobije cveće od svoje drage osobe, a svaki cvet ima svoje značenje. Većina nas ima omiljeni cvet, a naš dragi bi to trebalo da zna. Međutim, cveće koje vam donosi reći će nešto više o njemu. Predstavljamo vam 7 vrsta cveća koje muškarci najčešće poklanjaju šta ono otkriva o njima:
1. Suncokreti: Čovek od koga primate suncokrete je verovatno manje-više nekonvencionalan, možda pomalo „hipi“ i slobodnog duha. Sa njim definitivno ne nedostaje zabave. On je muškarac koji može da prepozna dobar cvet i koji voli neprolazne stvari.
2. Lale: Ovaj cvet sugeriše da je on tip osobe koja voli lepo vreme i ne brine mnogo o pravilima. Zabavan cvet koji verovatno dolazi u paketu sa veselom i zabavnom osobom.
3. Narcisi: Ako nekim slučajem volite narcise, onda znate da je ovo melanholičan cvet. Oni su malo jeftiniji, tako da čovek koji ih poklanja, definitivno razmišlja o finansijama i verovatno će napraviti pametne finansijske odluke, ali i biti pažljiv prema vama.
4. Ruže: One su definitivno mač sa dve oštrice kada je cveće koje se poklanja u pitanju. S jedne strane su tako romantične i daju pomalo utisak ekstravagancije (buket crvenih ruže nije jeftin!), ali i su i takođe, veliki kliše. Tip čoveka koji ih poklanja je tradicionalan. To može da bude dobra stvar, ali s druge strane može da se pokaže i kao loša. Budite oprezni sa muškarcem koji u vezi prerano poklanja ruže.
5. Bele rade: One su ćudljive, jedinstvene i lepe. Njih očekujte od kreativnog tipa momka. Možda umetnika ili muzičara.
6. Ručno ubrano poljsko cveće: Ovo je možda momak kakvog većina devojaka priželjkuje. Ako je on proveo vreme u branju cveća na šta ga je navelo to što je mislio na vas, znajte da je odan čovek i neko ko će verovatno uvek u obzir uzimati vas i vaše potrebe. On, takođe, nije momak koji radi ono što radi većina. Takoreći slobodan mislilac po ubeđenju.
7. Orhideje: Njih očekujte od uredne osobe koja voli čiste, jednostavne stvari i odnose, a ima dobar smisao za dizajn i estetiku.


Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem