POVRATAK TARIKA

04.03.2013 | AKTUELNO | Pregleda: 853 | Autor: | 0

Hrvatski glumac na štakama snimao nove epizode kviza „Sve u 7“

Po Tarika Filipovića (40) ispred njegova stana u zagrebačkoj Kustošiji došao je HRT-ov kombi, kako bi ga odvezao na snimanje novih epizoda kviza „Sve u 7“. Glumac je izašao na štakama u pratnji supruge Lejle (36). Dok je ulazio u kombi, napravio je bolnu grimasu, ali ipak je bez pomoći seo na sedište. Nakon što ga je na pešačkom prelazu u kvartu oborio džip, popularni hrvatski glumac i voditelj je prošao tešku i komplikovanu operaciju, kao i višenedeljnu rehabilitaciju u banji.

Iako se vratio na voditeljski posao, Tarik se nije još oporavio, pa svakog dana mora da radi vežbe. Ove godine će odložiti i slalje svog 41. rođendana.

Glumac je u nesreći slomio koleno i potkolenicu, koju su mu artroskopski operisali na privatnoj poliklinici. Tarik je imao i sreću u nesreći: na njega je, dok je ležao na pločniku, umalo naleteo automobil iz suprotnog smera.

Glumac je ceo vikend proveo snimajući nove epizode HRT-ovog kviza „Sve u 7“. Za dva dana snimio je šest emisija. Budući da se kviz snima nekoliko meseci unapred, Tarik posle nesreće nije morao da traži zamenu.

- Kviz ću odraditi na štakama. Nemam šta da skrivam - rekao je odmah nakon nesreće optimistični glumac.

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem