Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Kod: 1115

ENDONORM, 90 kapsula

Preporuči prijatelju

9.850,00 RSD

Endonorm normalizuje biohemijske procese u štitnoj žlezdi i obezbeđuje joj širok spektar makroelemenata i mikroelemenata, uključujući organska jedinjenja joda koja su deo kompleksa. Preporučuje se kao dodatak ishrani i kao izvor biološki aktivnih supstanci, vitamina i L-tirozina, koji obezbeđuju obnavljanje funkcije štitne žlezde i stabilizaciju homeostaze.

 

 

 

 

 

 

Dostupnost po Radnjama

  • Maksima Gorkog 25

    da

  • Brankova 16

    ne

Endonorm je efikasan preparat od 100% biljnih supstanci, bez dodatih hormona. Sprečava i eliminiše poremećaje štitne žlezde i endokrinog sistema.

Endonorm ublažava simptome štitne žlezde

Skup fenolnih jedinjenja sadržanih u preparatu utiče na proizvodnju hormona koji stimuliše rad štitne žlezde. Zahvaljujući dejstvu glicirizinskih kiselina, normalizuje se rad nadbubrežnih žlezda i obnavlja se hormonska ravnoteža tela.

Endonorm normalizuje biohemijske procese u štitnoj žlezdi i obezbeđuje joj širok spektar makroelemenata i mikroelemenata, uključujući organska jedinjenja joda koja su deo kompleksa.

Preporučuje se kao dodatak ishrani i kao izvor biološki aktivnih supstanci, vitamina i L-tirozina, koji obezbeđuju obnavljanje funkcije štitne žlezde i stabilizaciju homeostaze.

Endonorm se preporučuje u ovim slučajevima:

  • Kao efikasan profilaktički i restorativni agens za poremećaje u radu štitne žlezde, uključujući endemsku strumu, hipofunkciju štitne žlezde, autoimunski tiroiditis.
  • Za osobe koje osećaju konstatni umor, imaju poteškoće s fokusom i koncetracijom, pamćenjem i determinisanim hormonskim poremećajima.
  • Za sve koji žive u velikim gradovima i industrijskim centrima (zagađenje životne sredine negativno utiče na rad štitne žlezde i doprinosi razvoju njenih bolesti).
  • Za sve koji žive u poručjima sa niskim sadržajem joda u zemljištu i vodi. Za osobe sa viškom telesne težine i metaboličkim poremećajima.
  • Za žene u klimakteričnom periodu koje imaju povećanu potrebu za tiroidnim hormonima.
  • Za starije osobe koje imaju oslabljenu funkciju štitne žlezde.

Neželjeni efekti: Ako se poštuje tačna doza – nije otkrivena. U slučaju predoziranja, moguće su manifestacije alergije u slučaju preosetljivosti na komponente leka.

Upotreba: 1 kapsula dva puta dnevno.

Sastav: Suvi ekstrakt korena bele steže-petoprsnice, suvi ekstrakt herbe dvozuba, suvi ekstrakt korena sladića, prašak alge laminarije.

Zemlja porekla: Rusija

Pakovanje: 90 kapsula

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, osobe sa hipertenzijom, bolestima bubrega, jetre, kardiovaskularnim problemima, hipokaliemijom i osobe preosetljive na njegove sastojke. Preparat ne treba da uzimaju osobe na terapiji antihipertenzivima, kardiotoničnim glikozidima, antiaritmicima, diureticima, laksansima ili kortikosteroidima. Ne uzimati druge preparate ili namirnice koje sadrže sladić. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS : 9132/2021 od 13.06.2021. važi do 13.06.2026.

Preparat naručite na mejl [email protected] ili telefonom  +381646433055, 011/2420 955, 011/3283 507, 011/2450 782

 

Endonorm: Moćni sastojci

Ovaj preparat sadrži nekoliko veoma moćnih sastojaka koji imaju blagotvorno desjtvo na štitnu žlezdu: Suvi ekstrakt korena bele steže -petoprsnice, suvi ekstrakt herbe dvozuba, suvi ekstrakt korena sladića, prašak alge laminarije.

Suvi ekstrakt korena bele steže – petoprsnice (Potentilla alba L):  Normalizuje rad štitne žlezde i doprinosi preventivi. Ova biljka ima antibakterijsko dejstvo, a koristi se i za prevenciju bolesti jetre, kardiovaskularnog sistema i gastrointestinalnog trakta. Pozitivno utiče na normalizaciju metabolizma, preporučuje se njegova upotreba u ekološki nepovoljnim regionima i područjima sa povećanim zračenjem.

Suvi ekstrakt herbe dvozuba (Bidens tripartita): Sadrži polifenolna jedinjenja simunomodulatornom aktivnošću. U kombinaciji s drugim komponentama kompleksa omogućavaju postizanje maksimalnog terapeutskog efekta kod bolesti povezanih sa poremećajima štitne žlezde.

Suvi ekstrakt korena sladića Sladić (Glicirrhiza glabra L): Zahvaljujući glicirizinskoj kiselini ima antispazmodičko i antivirusno dejstvo, može da se bori protiv tumora i blagotvorno utiče na metabolizam.

Prašak alge laminarije (Laminarid extract): Naučnici su otkrili da su alge bogate jodom u bioraspoloživom obliku, odnosno lako se apsorbuje u organizmu. To  doprinosi normalizaciji rada štitne žlezde.

 

Informacije o dostavi:

Internet prodavnica www.magicnobiljeshop.com kojom upravlja privredno društvo MAGIČNO BILJE DOO,  ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge POŠTE SRBIJE za inostranstvo.

 

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 14 časova od ponedeljka do petka, pošiljka će biti poslata istog dana.

Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 1 do 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve ONLINE porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna! Za ONLINE porudžbine ispod 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 380,00 RSD.