ENDONORM

Cena: 9990 RSD

Velika akcija

Za 2 kupljena preparata 12% popusta

Za 4 kupljena preparata 15% popusta

 

 Delovanje: Preparat od 100% biljnih supstanci, bez dodatih hormona, obnavlja funkcije štitne žlezde i njeno tkivo. Pomaže kod različitih poremećaja u radu štitne žlezde, kod hipotireoze,hipertireoze, kod čvorastih oblika strume.

 Upotreba: 1 kapsula dva puta dnevno.

 Sastav: Suvi ekstrakt korena bele steže-petoprsnice, suvi ekstrakt herbe dvozuba, suvi ekstrakt korena sladića, prašak alge laminarije.

 Zemlja porekla: Rusija

 Pakovanje: 90 kapsula

Akcija traje  do 9. maja 2019. ili do isteka zaliha

 

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Opis proizvoda

Vratite štitnu žlezdu u normalu

- 100% ruski biljni preparat
- ne zahteva doživotnu upotrebu
- bezopasan za korišćenje 
- lako se kombinuje sa drugim preparatima i lekovima

Od kad se pojavio u biljnim centrima Magično bilje, traži se kutija više ruskog preparata Endonorm. Oni koji znaju njegov sastav, rekli bi, s pravom.

Endonorm je rezultat rada ruskih naučnika, koji su posle obimnih istraživanja otkrili glikozid-albinin, supstancu bele steže, veoma retke biljke koja raste u nekim regionima Rusije. U sastav preparata, pored korena bele steže, ulaze i slatki koren i dvozub.

Ove tri komponente pozitivno utiču na oboljenja, deluju protiv upala, imaju imunomodulatorni efekat i obnavljaju strukturu tkiva štitne žlezde. 
Svaka komponenta Endonorm-a u uzajamnom sadejstvu pojačava svoju aktivnost u tretmanu bolesti tiroide i ženskog reproduktivnog sistema.

Kliničkim istraživanjima dokazana je efikasnost Endonorma kod širokog spektra bolesti štitne žlezde:

  • hipotireoza (hipofunkcija),
  • hipertireoza (hiperfunkcija, tireotoksikoza, Bazedova bolest),
  • hronični tireoiditis (Hašimoto tireoiditis, akutni i subakutni tireoiditis),
  • eutireoidna struma (difuzna ili čvorasta),
  • tiroidna hiperplazija

 

Endonorm najbolje reaguje kod autoimunog tireoditisa jer ove tri biljke smanjuju autoimune upale. Na taj način normalizuje se struktura i funkcija štitaste žlezde i hormonalna slika. Osim toga, preparat utiče na prednji deo hipofize i pomaže proizvodnju tireotropnog hormona, kao i ganadotropnog hormona koji normalizuje menstrualni ciklus kod žena.

Uz dva tretmana Hašimoto virusa ovim preparatom postižu se veoma dobri rezultati u obnavljanju morfološke strukture, forme i funkcije štitaste žlezde. Na ultrazvuku se obično vidi pojava zdravog tkiva, obnavlja se krvotok i struktura tiroide. Osim toga, kod autoimunog tireoditisa najinteresantniji su klinički rezultati - pacijentima se poboljšava opšte stanje organizma, struktura kože, kose, noktiju.

Preparat se dobro pokazao i kod čvoraste i višečvoraste strume. Rezultat je smanjenje čvorova i obnavljanje strukture tiroide. 
Najbitnije je da se rezultat postiže postepeno, a ne brzo. Preporučujemo da se sprovode dva do tri tretmana, uz prekid od sedam dana.

Nehormonski preparat zaštićen sa dva patenta Ruske Federacije.

Za više informacija o Endonormu pozovite 
Biljni centar Magično bilje:

011/2450-782 i 011/2420-955 

Komentari