MED I LIMUN

Cena: 1990 RSD

Delovanje: pomoć u sagorevanju kalorija i masnih naslaga u telu, ublažavanje probavnih smetnji, čisti telo, prevencija nastajanja bubrežnih kamenova.

Upotreba: dve do tri kašičice dnevno

Sastav: 100 % čist novozelandski med, sok od limuna

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 500 g


Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Opis proizvoda

MED I LIMUN


POBOLJŠAJTE VARENJE I IZBACITE TOKSINE


Da li želite da znate koristi Meda sa limunom za vaše telo?

Evo nekoliko informacija zbog čega je ova kombinacija dobra za vaše zdravlje.
Za mršavljenje – ovo je jedna od najvažnijih prednosti ove kombinacije. Ona vam može pomoći u sagorevanju kalorija i masnih naslaga u telu. Limunska kiselina u limunu i antioksidansi u medu najbolji su sastojci za dijetu. Možete uzimati na prazan želudac ili nakon obroka i treninga kako bi izgubili težinu.

Leči probavne smetnje – Još jedna od zdravstvenih prednosti Meda sa limunom. Naime, ovaj napitak leči smetnje sa varenjem. Ako patite od nadutosti, kiselosti ili želudačnih problema, uzimajte Med sa limunom.
Čisti telo – Kombinacija tople vode i Meda sa limunom pomaže da očistite telo od toksina. To je razlog zašto je predloženo da, ako želite da izgubite na težini, pijete Med sa limunom. Možete uzimati ovaj proizvod na prazan želudac kako bi izlečiti zatvor i poboljšali varenje.
Sprečava pojavu bubrežnog kamenca - Slab unos vode u organizam, prekomeran unos kalcijuma u telo, zadržavanje urina duže vremena, tek su neki od uzroka nastajanja bubrežnih kamenaca. Bubrežni kamenac nije ništa drugo nego nakupljanje depozita kalcijuma. Da biste sprečili formiranje ovih kamenčića u bubregu, uzimajte Med sa limunom. Limun blokira kalcijum, tako da telo ne može da ga apsorbuje.

Komentari