MED OD DETELINE

Cena: 2199 RSD

Šifra: 00424

Proizvod trenutno nije dostupan

Kategorija:

Delovanje: sprečava aterosklerozu, reguliše krvni pritisak, zaustavlja kašalj, smanjuje loš holesterol, pomoć kod problema  sa jetrom, za brz oporavak posle bolesti, odličan prirodan zaslađivač.

Upotreba: dve do tri kašičice dnevno.

Sastav: 100% čist novozelandski med.

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 500 g

 

Opis proizvoda

MED OD DETELINE

STOP ZA ATEROSKLEROZU I MOŽDANI UDARNajčešća vrsta meda na Novom Zelandu je upravo Med od deteline. Ima veoma blag, prijatan ukus slatkaste cvetne arome. Kremaste je teksture.
Prikuplja se sa netaknutih brda i dolina centralnog Otaga na južnom delu Novog Zelanda.
Uživajte u divnom ukusu meda koji ima široku primenu, od kuvanja do šolje čaja.

Prema rečima Dženifer Edi sa Klinike za porodičnu medicinu u Viskonsinu, med od  deteline sprečava rast bakterija i uništava one otporne na antibiotike. Ima nizak sadržaj vode i kiselu pH. Prisustvo kalijuma, gvožđa, bakra i vitamina C ubrzava proces izlečenja.


Sprečava aterosklerozu
Med od deteline sadrži ogromnu količinu antioksidanata, minerala i vitamina. Pomaže u smanjenju oksidacije lipoproteina male gustine koja sprečava razvoj ateroskleroze.

Reguliše krvni pritisak
Dnevni unos jedne do dve kašičice Meda od deteline u ranim jutarnjim časovima pomaže u snižavanju krvnog pritiska.

Ublažava opekotine
Med pomaže u ublažavanju infekcija i formiranju nove kože. U studiji objavljenoj u časopisu Burns dokazano je da ovaj med pomaže kod boljeg i bržeg zaceljivanja opekotina. Sprečava infekciju tako što ubrzava oticanje limfe iz obolelog dela kože. Med od deteline jača kapilare i vezivno tkivo.

Problemi sa jetrom
Redovno konzumiranje jedne do dve kašičice Meda od deteline dnevno pomaže da se izleče problemi sa jetrom. Takođe eliminiše rast tumora u jetri i poboljšava kretanje creva.

Ubrzava oporavak posle operacije
Med od deteline pomaže svima koji su se tek oporavili od bolesti ili su na strogoj dijeti da bi sprečili bakterijske infekcije.

Smanjuje loš holesterol
Med od deteline pomaže u uklanjanju lošeg holesterola. Najbolja je pomoć protiv ateroskleroze kao posledice velikih nanosa holesterola u krvnim sudovima. Sprečava srčane bolesti – infarkt i moždani udar.

Zaustavlja kašalj
Med od deteline odstranjuje sluz iz disajnih puteva. Pomešajte kašičicu meda u toploj vodi dodajući limunov sok. Pomaže da se ublaži kašalj kod dece, a lepog je ukusa. Odličan lek za kašalj za decu uzrasta od dve do četiri godine.
Najbolji prirodni zaslađivač za decu
Ovaj med sadrži fruktozu i glukozu koji se lako vare i pružaju trenutnu energiju. Pošto se lako vari, idealan je prirodni zaslađivač za decu.

 Anti-aging
Antioksidant koji se nalazi u Medu od deteline pomaže ćelijama da ostanu što duše zdrave i štiti kožne ćelije od oštećenja. Dr Mark Lavrens utvrdio je da se LDL holesterol i homocistein smanjuju uz med od deteline. S obzirom da poseduje antiinflamatorna svojstva, smanjuje se efekat starenja ćelija.

I još pogledajte

PRODAVNICA BR. 1

 • Maksima Gorkog 25
  (blizu Kalenić pijace), Beograd

  011/245-07-82, 011/242-09-55, 064/643-30-55
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
PRODAVNICA BR. 2

Brankova

 • Brankova 16, Beograd

  011/328-35-07
  radnim danima: 9h-17h
  subotom: 9h-15h
  Pogledajte na mapi ovde
ONLINE SHOP

 • ONLINE SHOP biljnog centra
  Magično bilje

 • Isporuka u zemlji i inostranstvu
 • Plaćanje pouzećem ili karticom

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem