ZEN +

Cena: 3690 RSD 3163 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: jedinstven kanadski dijetetski suplement pomoći će vam da se izvanredno osećate

Sastav: L-triptofan, L-teanin, vodeno etanolni suvi ekstrakt korena rodiole (Rodiola rosea, 10:1, 2,5% salidrozida), vodeno-etanolni suvi ekstrakt herbe pasiflore (Passiflora incarnata, 4:1, stand. 20% flavonoida), magnezijum bisglicinat, vodeno-etanolni suvi ekstrakt korena ašvagande (Withania somnifera, 12:1, 5% vitanolida), nikotinamid, suvi ekstrakt semena grifonije (Griffonia simplicifolia), zgušnjivač hidroksipropilmetilceluloza, metilkobalamin.

Upotreba: Odrasli: 1 kapsula dnevno.  Ne uzimati neposredno pred spavanje. Preporučena dužina primene 7 dana.

Zemlja porekla: Kanada

Količina: 30 kapsula

Akcija traje do isteka zaliha, najkasnije do 9.6.2020.

Napomena: Neke osobe mogu da osete ošamućenost. Potreban je dodatan oprez prilikom upravljanja mašinama ili automobilom, kao i kod poslova koji zahtevaju veću koncentraciju I pripravnost. Od neželjenih efekata kod nekih osoba se mogu javiti dijareja, mučnina,povraćanje, abdominalni bol, blaga glavobolja, tahikardija. Ukoliko osetite iritabilnost ili nesanicu,ili se jave reakcije preosetljivosti, prekinite sa primenom ovog proizvoda. Ne sme se koristiti kod pacijenata sa sklerodermijom, bipolarnim poremećajima ili bipolarnim spektrom poremećaja, kao ni trudnice, dojilje I osobe sa oboljenjima jetre. Takođe, proizvod ne smeju da koriste osobe sa poznatom preosetljivošću na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina.

Konsultovati lekara ukoliko ste trudni ili dojite; ukoliko imate benignu hiperplaziju prostate i/ili kancer prostate; ukoliko uzimate kardiopu ili druge lekove/suplemente sa serotoninskim efektom ili inhibitore monoamino oksidaze (MAO). To može da uključuje, ali se ne odnosi samo na: L-triptofan, S-adenozilmetionin, herbu kantariona, antidepresive, analgetike, lekove protiv kašlja I prehlade koje sadrže dekstrometorfan,lekove protiv mučnine i antimigrenike.

Uzimanje sa alkoholom,lekovima ili biljnim lekovitim proizvodima sa sedativnim efektom se ne preporučuje.

Prekinuti sa upotrebom ukoliko se pojavi osećaj slabosti, ulceracija u ustima, ili abdomialni bol povezan sa ozbiljnim bolom u mišićima ili promene na koži. Ukoliko se simptomi ne povuku ili se pogoršaju, konsultovati lekara. Ukoliko koristite hormonsku supstitucionu terapiju (HRT) ili kontracepciju, konsultovati lekara pre upotrebe. Konsultovati lekara ukoliko nesanica traje duže od 3 nedelje (hronična nesanica).

 

Opis proizvoda

Hit na našem tržištu!

Stop nemiru, strepnji, brigama, strahu

Zen+  jedinstven kanadski dijetetski suplement

pomoći će vam da se izvanredno osećate

 

 

- Oslobodite se stresa

- Opustite se

- Ne brinite se bez potrebe

- Priberite se

- Poboljšajte koncentraciju i raspoloženje

- Imajte više poverenja

- Budete srećniji

Zen + je jedinstvena mešavina najsnažnijih biljnih ekstrakata. Deluje kao anksiolitik (smiruje) i antidepresiv.

Ne izaziva pospanost tokom dana i zbog toga je jedinstven na tržištu. 

Zen + je snažna mešavina biljaka koje pospešuju proizvodnju gama aminobuterne kiseline (GABA), serotonina i dopamina. Svaka od biljaka od kojih je napravljen Zen + efikasna je, ali vrednost ovog preparata je, pre svega, u njihovom zajedničkom delovanju. Pojedine biljke opuštaju - odstranjuju stres i rasterećuju nepotrebnih briga. Druge pak poboljšavaju raspoloženje i povećavaju samopouzdanje povećanjem nivoa neurotransmitera GABA, serotonina i dopamina u mozgu. Treće, opet, direktno povećavaju našu sposobnost da se koncentrišemo…

I rezultat je neverovatan. Otkloniće stres, prestaćete da brinete o nepotrebnim stvarima, poboljšaćete koncentraciju, smirićete se i razmišljati samo o onome što je važno.

SASTOJCI

Ašvaganda
Odličan adaptogen koji pomaže telu da se vrati u tzv. homeostazu, uravnoteženo stanje. Klinička istraživanja dokazala su da je ova biljka efikasna za relaksaciju i smanjenje stresa.

L-teanin
Moćna i jedinstvena amino-kiselina pronađena u zelenom čaju. Povećava efikasnost glavnog inhibitornog neurotransmitera našeg tela GABA. Lako prelazi krvno-moždanu barijeru i deluje gotovo odmah nakon gutanja.

5-HTP
5-HTP ili (5-hidroksi-triptofan) zvuči kao sintetička hemikalija, ali je, u stvari, prirodan ekstrakt iz semena Grifforia. Deluje kao antidepresiv tako što podiže nivo „hormona sreće”. Povećan nivo serotonina pomoći će vam da se osećate srećnije. Uzimanje 5 HTP-a u odgovarajućoj dozi daje prijatan „sanjiv” osećaj.

L-Triptofan
Triptofan je amino-kiselina koja deluje brzo i komplementarna je sa 5 HTP i melatoninom. Spavaćete celu noć ne budeći se.

Rodiola
U preparatu Zen+ koristimo rodiolu sa Tibeta sa veoma moćnom 3,5% rosavinom i 2,5% salidrosidom. Rodiola je poznata da poboljšava pamćenje i energiju.

Pasiflora
Nemoguće je čvrsto spavati ako imate „trkački” um ili napete mišiće. Pasiflora je prirodni mišićni relaksant, pomoć za čvršći san i biljka koja pospešuje opuštanje. Poput L-teanina, poveća efikasnosti GABA, ali na malo drugačiji način. I pasiflora i L-teanin udruženo deluju kako bi vam pomogli da postignete prijatno stanje uma, bez stresa.

Vitamin B3 (niacinimid)
Jedna od osobina vitamina B3 je njegova sposobnost da vam pomogne da se prirodno opustite i brže zaspite. Koristimo niacinimid, za koji se pokazalo da se deset puta bolje apsorbuje u organizmu u poređenju sa drugim vrstama vitamina B3 na tržištu.

Vitamin B12 (metilkobalamin)
Vitamin B12 je potreban za pravilan razvoj mozga, nerava, krvnih ćelija i drugih delova tela. Vitamin B12 se koristi kod gubitka pamćenja i Alchajmerove bolesti, kao i za poboljšanje raspoloženja, jačanje energije, koncentracije i imunološkog sistema.

I još pogledajte

VITAMIN B12

650 RSD 552 RSD

OPTIMA FORMA

650 RSD

DEPRESI MIX

630 RSD

PRONERV

620 RSD

GINKO MAX

590 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem