Akcija!

ULJE SA ZLATNIM ČESTICAMA

Cena: 2590 RSD 1600 RSD

Delovanje: Intezivno hrani kožu i čini je mekom, sjajnom i svilenkastom. Pogodno je za sve tipove kože. Nežan miris ulja deluje posebno privlačno. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka daje brzo vidljive rezulate na koži. Noge naročito dobijaju privlačan izgled.

Upotreba: Primenite direktno na lice, telo i na kosu po želji. Možete ga neneti na vlažnu kožu posle kupanja i dodati nekoliko kapi u vaše mleko za telo da biste pojačali njegovo hranljivo delovanje.

Sastav: Prirodna ulja argana, slatkog badema, susama, jojobe, suncokreta, vitamin E i zlatne čestice

Zemlja porekla: Francuska

Pakovanje: 50ml

Akcija traje do  isteka zaliha

 

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Opis proizvoda

ULJE SA ZLATNIM ČESTICAMA


Posebno odabrana kombinacija pet biljnih ulja i vitamina E u multifunkcionalnom suvom ulju sa zlatnim česticama intenzivno hrani i štiti kožu, čini je mekom i svilenkastom. Nežan miris i visoka koncentracija aktivnih sastojaka omogućavaju vam da tokom upotrebe budete zadovoljni rezultatima primene.

Aktivni sastojci ulja i njihova svojstva:

Ulje argana BIO je visokocenjeno ulje, posebno bogato vitaminom E, priznato po svojim hranljivim i regenerativnim svojstvima. Održava čvrstinu i elastičnost kože.

Ulje slatkog badema je vrlo nežno za kožu na kojoj ostavlja baršunast veo. Kožu čini mekom, nežnom i štiti je od isušivanja. Jača prirodnu odbrambenu barijeru kože. Umiruje nadraženu i suvu kožu.

Ulje susama BIO deluje umirujuće na kožu, hrani je i dubinski regeneriše. Bogato je vitaminom E, štiti od dejstva slobodnih radikala. Koži vraća blistavost. Apsorbuje UV zrake.

Ulje jojobe BIO deluje regenerativno, umirujuće i vraća koži prirodnu čvrstinu epiderma. Ten čini ujednačenim i blistavim, čuva vlažnost kože i štiti je od nepovoljnog uticaja spoljašnjih faktora.

Suncokretovo ulje BIO omekšava i hrani kožu. Deluje hidrantno i regenerativno, sadrži vitamin E.

Vitamin E posebno je značajan antioksidant koji štiti kožu od slobodnih radikala i usporava proces starenja ćelija epiderma.

Zlatne čestice daju svetlucav efekat koži.

Ovo ulje odgovara svim tipovima kože. Primenite direktno na lice, telo i po želji na kosu. Možete ga naneti na vlažnu kožu posle kupanja, dodati nekoliko kapi u vaše mleko za telo da pojačate njegovo hranljivo delovanje. Kožu čini blistavom, a nogama daje posebno privlačan izgled.

Komentari