Akcija!

ULJE MANUKE U SLATKOM BADEMOVOM ULJU

Cena: 1950 RSD 1560 RSD

Delovanje: Skuplja prekomernu površinsku masnoću sa kože, hidrira je i uravnotežuje, čineći je mekom i dubinski čistom. Pomaže protiv bakterija i gljivica i efikasno se bori protiv akni. Intenzivna, antioksidativna i zaštitna svojstva ovog ulja umiruju i neguju suvu i grubu kožu.

Upotreba: Malu količinu ulja nežno umasirati u kožu. Testirati proizvod nanošenjem na malu površinu kože pre upotrebe. Čuvati izvan domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima.

Sastav proizvoda: 22% čisto Manuka ulje, 3% ulja Limun Mirte/ Čajnog drveta/Lavande u slatkom bademovom ulju.

Zemlja porekla: Novi Zeland

Neto težina: 10 ml

Akcija traje do isteka zaliha, najkasnije do 10.5.2019.

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Opis proizvoda

Manuka u bademovom ulju 

Za kožu bez akni


Manuka ulje u slatkom bademovim ulju napravljeno je od 22 procenta novozelandskog manuka ulja obogaćenog bademovim uljem. Ova kombinacija skuplja prekomernu površinsku masnoću sa kože, hidrira je i uravnotežuje, čineći je mekom i dubinski čistom. Pomaže protiv bakterija i gljivica i efikasno se bori protiv akni.
Intenzivna, antioksidativna i zaštitna svojstva ovog ulja umiruju i neguju suvu i grubu kožu.
Ova izuzetno ulje specifično je formulisano da intenzivno hidrira, prodire kroz epidermalni sloj i daje elastičnost i hidrataciju. Idealno je za sve suve, grube površine tela, uključujući laktove i kolena. Idealno štiti nokte i stopala od gljivica.
Efikasno odstranjuje mrtve ćelije i nečistoće sa kože i istovremeno je podmlađuje i štiti. Sinergijskim delovanjem manuka meda i bademovog ulja maksimalno se iskorišćava blagotvorni efekat svakog sastojka.
Ovo ulje predstavlja podsticaj zdravlju vaše kože jer pojačava njen sjaj, podstiče obnavljanje ćelija i mikrocirkulaciju, primetno sužava pore, nakon čega koža ostaje potpuno čista, glatka i sjajna.

Komentari