Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Kod: 1187

SAPUN S MATIČNIM MLEČOM I MANUKA MEDOM

Preporuči prijatelju

550,00 RSD

Sapun s matičnim mlečom i manuka medom je savršena kombinacija za negu osetljive kože.  Normalizuje pH vrednost kože i dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu. Takođe pomaže u održavanju zdrave mikroflore kroz zaštitu prirodnog odbrambenog mehanizma kože. Osim toga, ublažava bore i usporava proces starenja.

 

 

 

Dostupnost po Radnjama

  • Maksima Gorkog 25

    da

  • Brankova 16

    ne

Sapun s matičnim mlečom i manuka medom je savršena kombinacija za negu osetljive kože. Osim toga, ublažava bore i usporava proces starenja.

Sapun koji regeneriše i osvežava kožu

NZ Royal Jelly & Manuka Honey Soap prava je blagodet za kožu. Ublažava bore,  usporava proces starenja kože, čini kožu mekom, glatkom i elasičnom. Zahvaljujući  antibakterijskim svojsvima može da se koristi za lečenje infekcija kože lica,  ublažava akne i bubuljice, ekcem i dermatitis. Ovaj sapun regeneriše i osvežava kožu. Predivna kombinacija NZ sveže matične mleči i Manuke čini ovaj sapun luksuzom i više nećete želeti da koristite nijedan drugi.

Savršen za svakodnevnu upotrebu 

NZ Royal Jelly & Manuka Honey Soap, obogaćen je manuka medom poznatim po svojim antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima i prijatnom mirisu orašastih plodova. Ovaj sapun normalizuje pH vrednost kože i dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu. Takođe pomaže u održavanju zdrave mikroflore kroz zaštitu prirodnog odbrambenog mehanizma kože.

Ovaj sapun pomaže u klanjanju u uklanjanju ostataka mrtvih ćelija kako bi koža ostala čista. Njegov antiinflamatorni i antibakterijski efekat može smanjiti pojavu akni.

Sastav: Natrijum palmat, natrijum kokoat, voda, miris i natrijum hlorid, aloe vera,  glicerin, active 10+ Manuka med, natrijum etidronat, tetrasodium EDTA & 100 % čist novozelandski matični mleč

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 35 g

Savršen za negu osetljive kože

Postoje brojna svedočenja obolelih od ekcema i dermatitisa koji uživaju u olakšanju koje im pruža ovaj sapun. NZ manuka sadrži enzim metilglioksal, koji proizvodi vodonik peroksid, efikasan u ubijanju patogena, uključujući bakterije otporne na antibiotike. Manuka med je dokazana superzvezda za prelepu glatku kožu, održavajući je blistavom i gipkom. Bogat je prirodnim enzimima za čišćenje i čišćenje pora

Informacije o dostavi:

Internet prodavnica www.magicnobiljeshop.com kojom upravlja privredno društvo MAGIČNO BILJE DOO,  ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge POŠTE SRBIJE za inostranstvo.

 

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 14 časova od ponedeljka do petka, pošiljka će biti poslata istog dana.

Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 1 do 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve ONLINE porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna! Za ONLINE porudžbine ispod 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 380,00 RSD.