LIPOSOMALNI KURKUMIN

Cena: 3500 RSD 2800 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: Namena: Dodatak ishrani sa kurkuminom.

Upotreba: Uzeti 5 ml (priložena čašica za odmeravanje) 2 puta dnevno. Može se uzeti direktno ili razmućene u čaši vode ili soka ili prema preporuci zdravstvenog radnika. Promućkati pre upotrebe.

Sastav: Cureit - suvi ekstrakt. rizoma kurkume (Curcuma longa), 50% kurkumina, ojin lecitin, humektant: glicerol, etanol, stabilizator: ksantan guma, konzervans: kalijum-sorbat, antioksidans: alfa-tokoferol. Može da sadrži tragove susama.

Zemlja porekla: Holandija

Količina: 250 ml

Akcija traje do isteka zaliha, najkasnije do 9.10.2020.

 

Opis proizvoda

Liposomalni kurkumin

Konačno možete da iskoristite sve lekovite materije kurkume

 

 

Svi koji koriste kurkumu, odnosno njen glavni sastojak kurkumin, suočavaju se sa problemom loše asorpcije i iskoristljivosti njenih blagotvornih svojstava. Naime, veći deo lekovitih sastojaka iz kurkume ne ostane u organizmu i izbaci se iz organizma kao neiskorišćeni otpad. Velika šteta!

Naučnici su dugo godina radili na tome da lekovite materije iz kurkume ostanu u telu i deluju na njega svom snagom svojih lekovitih materija.

Holandska kompanija CureSupports, specijalizovana za liposomalnu tehnologiju, uspela je da stvori preparat u kome kurkumin može da se iskoristi u svom punom potencijalu. Ova čuvena kompanija u svom portfoliju ima preko 150 liposomalnih proizvoda koji su zastupljeni u 50 zemalja širom sveta, a od sada i u Srbiji.

Zahvaljujući novoj inovativnoj patentiranoj tehnologiji pronađeno je rešenje. Za razliku od drugih proizvoda sa kurkuminom, koji u sebi sadrže određene doze samo nekoliko molekula, ovo je puni ekstrakt Curcuma longa (biljke kurkume). Na ovaj način povećava se lekovitost biljke kurkume i dostiže ogroman nivo od 80 ng/ml kurkuminoida u krvnoj plazmi koji lako prolazi kroz sistem za varenje. Zbog jedinstvene smeše za kapsulaciju ovog proizvoda, bioraspoloživost proizvoda se još više povećava, što je dokazano u kliničkim ispitivanjima.

Liposomalni kurkumin kompanije CureSupports blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.

Naučnici su dokazali da liposomalni kurkumin zaustavlja enzim koji može da bude odgovoran za pretvaranje toksina iz životne sredine u kancerogene u organizmu. Može i da poboljša varenje masti i šećera i da pomogne u ublažavanju upala digestivnog sistema. Čak se koristi i kada je potrebno ublažiti probleme sa oboljenjima zuba.

Kurkumin je, tvrdi se u istraživanjima, veoma dinamičan i aktivan antioksidans koji je posebno delotvoran kao sastojak u borbi protiv infekcija organizma.

Treba naglasiti da se njegovo dejstvo ne završava samo na njegovom antioksidativnom uticaju na organizam. Treba napomenuti njegova antivirusna i antibakterijska svojstva, a ujedno i njegovo indirektno delovanje na strana tela kao indikatora delovanja imunog sistema.

Opšte je poznato i da ovo jedinjenje štiti organizam od mogućeg infarkta miokarda. Smanjuje trigliceride i holesterol, čime pomaže srcu i kardiovaskularnom sistemu.

Kurkumin je antiinflamatorno sredstvo koje olakšava grčeve i bolove povezane sa artritisom.
Ovo moćno jedinjenje pojačava nivo hormona u mozgu, što podstiče rast novih neurona i bori se protiv različitih degenerativnih procesa u mozgu.

 

5 dobrobiti

- snažan antioksidans

- deluje antiseptički i antibakterijski

- ubrzava varenje i reguliše metabolizam

- može da smanji holesterol u krvi

- može da deluje protivupalno

I još pogledajte

HLADNI BALSAM

470 RSD

MAGBET

430 RSD

LYPRINOL

3600 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem